Λευτέρης Μωυσιάδης: «Η εκφρασμένη βούληση μου… παραμένει ένας δόκιμος τρόπος εκπροσώπησης της Πιερίας»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16-06-2019)

 

Με ανάρτηση του στο Facebook το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Μωϋσιάδης, δηλώνει ότι τελικά δεν θα κατέλθει ως Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας αλλά θα παραμείνει και θα δώσει την μάχη ώς Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Στην Pieria.tv δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ για τον κύριο Μωϋσιάδη με κάποιες απευθείας αναθέσεις που τού εδίδοντο όπου και αμείφθηκε οικονομικά με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά. Απάντηση δεν ήρθε μέχρι τώρα.

Προτού όμως συνεχίσω, ας δούμε τί έγραψε ο κύριος Μωϋσιάδης:

Φίλες και Φίλοι,

η ενασχόληση μου με την πολιτική είναι για εμένα αναπόσπαστο κομμάτι του αξιακού μου κώδικα ως ενεργού πολίτη.

Η πολιτική μου δράση στην Πιερία, στον τόπο μου, με τους ανθρώπους μου, ήταν είναι και θα είναι για εμένα πρωταρχικής σημασίας.

Η εκφρασμένη βούληση μου για υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές ήταν και παραμένει ένας δόκιμος τρόπος εκπροσώπησης της Πιερίας, αλλά όχι ο μοναδικός.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 την μάχη θα τη δώσω ως Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και όχι ως Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας.

Άλλωστε η σύνθεση του ψηφοδελτίου όπως διαφαίνεται με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, παρέχει την δυνατότητα ποιοτικής και αποτελεσματικής εκπροσώπησης των πολιτών της Πιερίας.

Οι φίλοι και οι φίλες που όλο αυτό το διάστημα μου εξέφραζαν την συμπαραστασή τους στην πιθανή υποψηφιότητά μου μην ξεχαστούν, ας βάλουν τα δυνατά τους για τη Νίκη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του Kyriakos Mitsotakis.

Στην προσπάθεια για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα ενώσει τους Έλληνες και πάει την Ελλάδα πιο μπροστά, είμαστε μαζί.

Το Αύριο θα μας βρει ενωμένους και παρόντες.

Λευτέρης Μωυσιάδης 
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Συγχαρητήρια για την ανοδική πορεία τού κυρίου Μωϋσιάδη. Εφόσον όμως «η εκφρασμένη βούληση του για υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές ήταν και παραμένει ένας δόκιμος τρόπος εκπροσώπησης της Πιερίας», θέλω να τον ρωτήσω και πάλι, εφόσον δεν απάντησε ακόμα στο ρεπορτάζ για τις απευθείας αναθέσεις που έπαιρνε όλα αυτά τά χρόνια ώς ο «μοναδικός» ειδικός τού είδους(!!!), τί έχει να πεί στον λαό τής Πιερίας (που η βούληση τού Λευτέρη είναι η εκπροσώπηση τού Νομού μας) για τις χιλιάδες ευρώ πού εισέπραξε από τους Δήμους Πιερίας, την ΔΕΥΑ Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας, πιθανόν και από άλλους Οργανισμούς;

Τί υπηρεσίες προσέφερε που να δικαιολογούν τον πακτωλό χρημάτων που ωφελήθηκε; Δεν υπήρχαν άλλοι ισάξιοι ή και αντάξιοι στην Πιερία που να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παρά μόνο ο Λευτέρης Μωϋσιάδης όπου αλόγιστα οι Δήμοι και όχι μόνον τού «πετούσαν» με απευθείας αναθέσεις τά χιλιάρικα τού δημότη και τού πολίτη τής Πιερίας;

Περιμένω την τοποθέτηση τού κυρίου Μωϋσιάδη διότι ειδικά για τον κύριο αυτόν θα επανέλθω όπως κάνω για κάθε έναν που ασχολείται με τά κοινά όπου δικαίως υποχρεούται να υπόκειται σε καλοπροαίρετη δημοσιογραφική κριτική.

Ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Μωϋσιάδη διότι σε καιρούς πείνας και εξαθλίωσης εσύ φαίνεσαι να «θησαυρίζεις» ώς «ημέτερος» των Δήμων και άλλων «κολλητών» προέδρων. Εκτός εάν είσαι ο μόνος ειδήμων στο είδος σου και άλλοι δεν υπάρχουν στην Πιερία. Μήπως όμως επειδή πιθανόν δέν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία και δεν είναι κολλητοί με την Ντόρα και άλλων εραστών τής εξουσίας; Λέω, μήπως;

Αναμένουμε λοιπόν διότι έχουμε πολλά να πούμε εν όψει εκλογών, όπου καλείς να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, για να γνωρίζει ο ψηφοφόρος τί πάει να κάνει ή να μην κάνει!!!

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο