«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» – ΣΤΙΣ 10.000 ευρώ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(08/12/2018)

 

Σχετικό ρεπορτάζ τής καταστροφής τού ξύλινου τραίνου φιλοξενήθηκε στην Pieria.tv όπου και προκάλεσε αρνητική εντύπωση για την αδιαφορία των υπευθύνων τού Δήμου Κατερίνης.

Φτάσαμε και πάλι στις ημέρες τού Πάρκου των Χρωμάτων (φίλος και συνάδελφος έγραψε για ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ… ΧΡΗΜΑΤΩΝ) και βλέπουμε -εκεί που δεν δύνανται να δούνε οι πολλοί συνδημότες μας-, δηλαδή κάποια αποδεικτικά στοιχεία να μιλούν για δαπάνες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν και τά αδίκως δαπανώμενα χρήματα να παραμείνουν στο ταμείο τού Δήμου για πραγματικές ανάγκες.

Το παρακάτω, που αφορά και το ξύλινο τραινάκι τού Πάρκου μας, αναρτήθηκε εχθές 7-12-2018 με Αρ. πρωτ. οικ. 45414, όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε ένα θέμα για: «Απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών για την κατασκευή ξύλινων σπιτιών για τις ανάγκες των δράσεων του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου των Χρωμάτων» με απόφαση τού Αντιδημάρχου Κατερίνης Παπαζιώγα Νικόλαου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

«Αναθέτουμε στην «Κ. Κυρμανίδης & Σια Ο.Ε.», Εμπόριο ξυλείας κλπ, δ/νση: Υψηλάντου 29, Κατερίνη, ΑΦΜ: 091507677, ΔΟΥ: Κατερίνης, την προμήθεια υλικών για να ανακατασκευαστεί το ξύλινο τρενάκι (σημ.: όπου συγκαταλέγονται και άλλες ξύλινες κατασκευές)… αντί ποσού 7.984,50 € πλέον ΦΠΑ, Σύνολο 9.900,78 €, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της υπηρεσίας του Δήμου και την προσφορά του».

Υπάρχουν λόγια άραγε να εκφράσει κάποιος την σπατάλη δημοτικών οικονομικών πόρων; Τί άλλο από σπατάλη θα μπορούσε να λογιστεί το «πέταμα» των χρημάτων αυτών που κάθε έτος ξοδεύονται για κατασκευές που μετά το πέρας των 2μηνων εκδηλώσεων αφήνονται στην τύχη τους και στην φθορά τής καταστροφικής μανίας τόσο τής φύσης όσο και των ανθρώπων;

Παράδειγμα το ξύλινο τραινάκι τού Πάρκου Κατερίνης, όπου συγκαταλέγεται στα έξοδα των 10.000 ευρώ που χρειάζονται για υλικά ανακατασκευής του για 2 περίπου μόνο μήνες από την στιγμή που θα μπορούσε να διατηρείται στην προτέρα του κατάσταση όλη την διάρκεια τού χρόνου.

ΕΤΣΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ

ΜΕΤΑ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Το εν λόγω τραινάκι εγκαταλείπεται καθ’ έτος στην φθορά και χρίζει ανάγκης ανακατασκευής για τους μήνες Δεκέμβριο -Ιανουάριο στα πλαίσια τού «Πάρκο των Χρωμάτων», όπως θα γίνεται κάθε έτος διότι… «λεφτά υπάρχουν» για πέταμα, εφόσον δεν είναι του αντιδημάρχου αλλά των δημοτών από το υστέρημα τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο