ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(02/11/2018)

 

Μια μικρή επίσκεψη στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης αρκεί για να δεί κάποιος το απαράδεκτο θέαμα τού ξύλινου τραίνου που τοποθετήθηκε εκεί για την χαρά των παιδιών στις ημέρες του Πάρκου των Χρωμάτων.

Το σημερινό μου φωτορεπορτάζ από μόνο του μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί εκεί.

Σπασμένα δάπεδα, σάπιες και κατεστραμμένες σανίδες, ολόκληρα τοιχώματα ξύλου αφαιρέθηκαν ή καταστράφηκαν ενώ τά βαγόνια εγκαταλελειμμένα στην φθορά και στις ορέξεις πάντων χρησιμοποιούνται εναλλάξ ώς αποχωρητήρια και αφεδρώνες, ώς στέκια ναρκομανών, στέκι για “γρήγορο… ραντεβού” και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νούς.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι εστία μόλυνσης για την δημόσια υγεία και κίνδυνος για μικρά παιδιά.

Για το τραινάκι αυτό, εάν ανήκει στον Δήμο Κατερίνης και κατ’ επέκτασιν στους δημότες πληρωμένο με δικά μας χρήματα, θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι στον δημότη εφόσον κακοδιαχειρίζονται τα χρήματά μας. Εάν ανήκει σε ιδιώτη και συνεχίζει να πληρώνει ενοίκιο χώρου στον Δήμο μας, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει ο ίδιος στους υπευθύνους τού Δήμου καθώς και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του Δήμου εφόσον αδιαφορούν για το χάλι αυτό τού ιδιώτη και τον κίνδυνο που θέτουν στούς δημότες. Ούτως ή άλλως ο Δήμος Κατερίνης υποχρεούται να πάρει θέση εφόσον πρόκειται για χρήματα φορολογουμένων.

Πέραν τούτου, ή θα πρέπει να απομακρυνθεί αυτή η εστία μόλυνσης από το Πάρκο ή να αποκατασταθεί με ίδια χρήματα των υπευθύνων πληρώνοντας και βαριά πρόστιμα για πλημμελή άσκηση καθηκόντων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Τέλος, αυτό το απαράδεκτο θέαμα επισκιάζει την ομολογουμένη ομορφιά τού Δημοτικού Πάρκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο