Μελωδική και ατμοσφαιρική η εκδήλωση tango για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Τιμώντας τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, εκδήλωση Tango με την Πολυτονική Ορχήστρα και τον Σύλλογο “Tango Olympo” Κατερίνης διοργάνωσε χθες στο πλαίσιο των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ, σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων της πόλης, ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Τρίτης Ηλικίας, με την συνεργασία και την συμμετοχή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης. Πλήθος κόσμου παρέστη στην όμορφη μουσικοχορευτική συνάντηση με πρωταγωνιστές τα μέλη των ΚΑΠΗ που χόρεψαν και γλέντησαν με την καρδιά τους. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στο πολυπληθές κοινό όχι μόνο να απολαύσει μελωδικούς ήχους, αλλά και να χορέψει σε έναν ανοιχτό χώρο σε όλους!

Νωρίτερα βέβαια, οι εξαιρετικοί maestros και υπεύθυνοι της ομάδας TANGO ΟLYMPO με το θαυμάσιο χορευτικό τους show ενθουσίασαν τους μυημένους και μη φίλους του συγκεκριμένου είδους χορού, που θεωρείται ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.

Χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) Νίκος Τσιαμπέρας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Δήμος μας γενικότερα και ο Ο.Π.Π.Α.Π. ειδικότερα, του οποίου έχω την τιμή να υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου, στα σχέδιά μας για μια πόλη ανθρωπιάς, ευαισθησίας και προόδου έχουμε τοποθετήσει ψηλά τη σχέση και τη συνεργασία μας με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας».

Ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Σταύρος Χριστοφορίδης επισημαίνοντας: «Η πόλη γιορτάζει την πολιούχο της όλο το Νοέμβριο και εντάσσει στο πρόγραμμά της εκδηλώσεις για όλους τους δημότες, όλων των ηλικιών, όλων των μορφών τέχνης. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε σας, μια ημέρα αφιερωμένη στο χορό, στο Tango, μια ημέρα διασκέδασης. Η δημοτική αρχή ενισχύει με κάθε τρόπο όλες τις δομές και προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για καλύτερη ποιότητα ζωής».

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης, Πολεοδομίας και Τουρισμού  Γιώργος Νταντάμης, ο οποίος ανέφερε: «Χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης. Με όλους εσάς, τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να προχωρήσει η κοινωνία και η ζωή μας. Με αφορμή τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ»,  μια εστία προαγωγής πολιτισμού και προσφοράς στον τόπο μας συναντιόμαστε στην όμορφη αυτή εκδήλωση.  Σας απευθύνω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και σας εύχομαι να μείνετε πάντα δραστήριοι και υγιείς».

Τέλος, παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Μαρία Τερζίδου, ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης κ.α. εκπρόσωποι τοπικών αρχών φορέων και συλλόγων.


Μοιραστείτε το Άρθρο