ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΛΕΠΤΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

© Σύμφωνα με το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παράνομη χρήση και ιδιοποίηση του άρθρου ή του ρεπορτάζ αυτού δίχως την έγγραφη ή την προφορική άδεια τού δημιουργού, εφόσον μπορεί να επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. Θεμιτή η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, όπως Facebook κ.ά.

ΠΛΗΘΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(17/12/2018)

 

«Κίτρινα γιλέκα και στην Κατερίνη» θύμιζε η παρουσία 20 περίπου αστυνομικών στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης σήμερα το απόγευμα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Σε αμαξοστοιχία Intercity από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επιβιβάστηκε ομάδα 40 περίπου νεαρών οπαδών τού ΠΑΟΚ με προορισμό την Λιβαδειά για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Οι νεαροί δεν είχαν όλοι εισιτήριο και μετά από έλεγχο του ελεγκτή μέσα στο τραίνο ενημερώθηκε ο σταθμός Κατερίνης. Αμέσως ο σταθμάρχης επικοινώνησε με την Αθήνα και από τα Κεντρικά των Αθηνών, με εντολή των Ιταλών, που αγόρασαν τον ΟΣΕ για 45 μόνο εκατομμύρια ευρώ, σταμάτησαν την αμαξοστοιχία ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και έσπευσαν 20 περίπου αστυνομικοί και ομάδες ΔΙΑΣ για να  προλάβουν τυχόν έκτροπα. Στον Σταθμό κατέφθασε και ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γιώργος Τζήμας.

Εφόσον κατέβασαν τους νεαρούς από το τραίνο έγινε προσπάθεια να συλλέξουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για τα εισιτήρια τους, κάτι που δεν έγινε στην αρχή. Μετά από διαπραγματεύσεις και συχνές επικοινωνίες με την Αθήνα, δόθηκε εντολή να επιβιβαστούν οι νεαροί στο τραίνο και να αναχωρήσουν, όπερ και εγένετο.

Για άγνωστη αιτία δόθηκε αμέσως νεότερη εντολή από τους Ιταλούς και κατέβασαν και πάλι τους νεαρούς ενώ η αμαξοστοιχία παρέμενε καθηλωμένη στον Σταθμό για 40 λεπτά με τους επιβάτες να δυσανασχετούν ενώ κάποιοι επαγγελματίες απείλησαν με μηνύσεις την εταιρία για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που επιβαρύνει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Μετά από νέες διαπραγματεύσεις ο σταθμάρχης ζήτησε να του πούνε οι νεαροί πόσα χρήματα έχουν ούτως ώστε να εκδώσει τα εισιτήρια έστω και μειωμένα και να αναχωρήσουν για την Λειβαδιά εφόσον δίχως εισιτήριο θα τους σταματούσαν και στην Λάρισα.

Μετά απ’ όλη αυτή την ταλαιπωρία οι νεαροί επιβιβάστηκαν στο τραίνο με τά νεύρα των επιβατών να φτάνουν στο κόκκινο εφόσον αδικαιολογήτως γι’ αυτούς υπέστησαν αυτή την δοκιμασία.

Στο τέλος αναχώρησαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για λίγα μόνο εισιτήρια που δεν κόπηκαν ενώ η πόλη και οι πολίτες τούς έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η στάση αυτή των Ιταλών που δεν δίστασαν να καθηλώσουν σχεδόν μια ώρα σε έναν σταθμό ολόκληρη αμαξοστοιχία για λίγα μόλις εισιτήρια που δεν κόπηκαν, μας δίνει να καταλάβουμε τί θα γίνει σε άλλες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Το ξεπούλημα τού ΟΣΕ στους Ιταλούς για ένα πιάτο φακή, προδίδει και την μοίρα των Ελλήνων.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο