ΜΕ ΜΉΝΥΣΗ ΜΕ ΑΠΕΊΛΗΣΕ Η ΔΕΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΠΆΡΘΗΚΕ ΠΟΤΈ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(26/11/2018)

 

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε σήμερα Δευτέρα 26/11/2018 στο υποκατάστημα τής ΔΕΗ Κατερίνης, με ανάγκασε να βγάλω το κινητό μου τηλέφωνο για να φωτογραφήσω την ουρά των 20 σχεδόν ατόμων μπροστά στα ταμεία, που δυστυχώς υπήρχε μόνο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για να εξυπηρετήσει(!) και να πάρει τά χρήματα των οφειλετών!!!

Αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο δεν είναι αποδεκτό για μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που καταταλαιπωρεί τούς καταναλωτές όπου δυστυχώς στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι και ταλαιπωρημένοι, και στέκονται όρθιοι στην ουρά για πολλές ώρες αναμονής.

Με έναν υπάλληλο που με την άνεσή του κάνει την δουλειά του, δεν εξυπηρετούνται αυτοί οι συμπολίτες μας όπου οι περισσότεροι στήνονται έξω από το κατάστημα από τις 3 τά ξημερώματα για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας όταν ανοίξουν οι πόρτες. Αυτό θυμίζει την γνωστή BLACK FRIDAY αν και δεν είναι έτσι για τους καταναλωτές, διότι είναι δυστυχώς ώς BLACK EVERYDAY εφόσον κάθε ημέρα τούτο το ευτράπελο γίνεται στην ΔΕΗ Κατερίνης.

Πέραν τούτου, και για όσους περίμεναν σε καθίσματα για διεκπεραίωση υποθέσεων τους, όπως διακανονισμός λογαριασμού, επίσης ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ υπήρχε για να εξυπηρετήσει τούς πελάτες.

Μπροστά μου συνέβη και το εξής: Συμπολίτης μας με αναπηρία, (κομμένο πόδι), μπήκε στο κατάστημα και ρώτησε τον Security πού θα απευθυνθεί για να εξυπηρετηθεί. Με έντονο ύφος ο Mr. Security τού είπε να περιμένει όπως οι άλλοι. Όταν τού είπε ο συμπολίτης μας πως έχει κομμένο πόδι και δεν μπορεί να περιμένει όπως οι αρτιμελείς, ο Mr. Security με δυνατή φωνή που τον άκουγαν όλοι τού είπε: «Και πού να ξέρω εγώ ότι έχεις κομμένο πόδι»; Ντράπηκε ο συμπολίτης μας και χαμηλόφωνα δίπλα μου τον παρακάλεσε να μην φωνάζει και τον ακούνε οι άλλοι. «Σωστό αυτό», παρατήρησα και εγώ με την σειρά μου τον Mr. Security.

Έβγαλα το κινητό μου τότε για να φωτογραφήσω την ουρά των ηλικιωμένων που άρχισαν να παραπονιούνται για την καθυστέρηση για τον έναν μόνο υπάλληλο, και πρίν προλάβω να πάρω φωτογραφία ο Mr. Security επενέβη λέγοντας μου ότι απαγορεύεται η φωτογράφιση και απαίτησε αυταρχικά να… διαγράψω την φωτογραφία (που δεν πήρα)!!!

Είμαι δημοσιογράφος τού είπα, και απαίτησε να πάμε στον επάνω όροφο που ήταν ο διευθυντής. Χαρά μου αυτή η ευκαιρία, και του είπα ευχαρίστως να πάμε. Εκεί ο υπεύθυνος με απείλησε με μήνυση για την φωτογράφιση διότι η ΔΕΗ είναι Ιδιωτική επιχείρηση και όχι Δημόσια, όπως εγώ επέμενα για Δημόσια επιχείρηση. Είναι τελικά Ιδιωτικού Δικαίου επιχείρηση μού είπε, ενώ οι πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό. Ούτε και εγώ το γνώριζα, τού είπα, και εξεπλάγην για το ξεπούλημα των πάντων από τις κυβερνήσεις μας.

Το γνωρίζατε εσείς ότι η ΔΕΗ είναι Ιδιωτικού Δικαίου επιχείρηση και όχι Δημόσια; Άσχετα που στις επιγραφές εμφανίζεται ώς ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Τέλος, εξήγησα ότι δεν πήρα καμιά φωτογραφία και κατά συνέπεια γλίτωσα από την… μήνυση!!!

Η ΝΤΡΟΠΗ κάποτε θα πρέπει να έχει όρια!

«Είτε έτσι είτε αλλιώς, εγώ θα το κάνω το ρεπορτάζ», είπα στον υπεύθυνο. «Να το κάνεις», μού είπε, και το εννοούσε, «διότι θα πρέπει να ακούσουν κάποτε και οι από επάνω μας ότι χρειαζόμαστε περισσότερους υπαλλήλους για να εξυπηρετούν τον καταναλωτή».

Με αυτό μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι για το χάλι τής ΔΕΗ αλλά οι υψηλά ιστάμενοι που μόνο κερδίζουν από τον καταναλωτή δίχως να ξοδεύουν σε υπαλλήλους για να εξυπηρετούν αυτούς από τους οποίους κερδίζουν, δηλαδή από τους δύστυχους καταναλωτές!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο