ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑ

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03.03.2017)

Άκρως επικίνδυνος ο ένστολος εκδότης των «Ελληνικών Hoaxes» όπου και αρέσκεται στο να καταρρίπτει τα δημοσιεύματα που αφυπνίζουν τον κόσμο!

Πρόσφατο ατόπημα του Hoax-ικού κυρίου Δανιηλίδη, είναι και η «κατάρριψη» της αλήθειας ότι το ασύρματο (WiFi) Internet είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για τους μεγάλους όσο και (πολύ περισσότερο) για τα παιδιά.

Αγνοεί ο ένστολος Θοδωρής Δανιηλίδης (ή το κάνει επί τούτου χάριν ωφελείας) την πραγματικότητα του κινδύνου που εγκυμονεί κάθε ασύρματη ακτινοβολία και με άρθρο του στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» προσπαθεί να «εφησυχάσει» τους χρήστες ασύρματου Ίντερνετ. Έτσι συμβάλλει άθελά του –ή και ηθελημένα- στην παραπληροφόρηση του κόσμου.

Δυστυχώς ο εν λόγω κύριος γίνεται πιστευτός από πλήθος χρηστών όπου και κοινοποιούν διάφορα άρθρα του ώς –δήθεν- αλήθεια που καταρρίπτει το ψέμα των… συνωμοσιολόγων!!! Και η ανόητη συνήθεια των αρχών σήμερα, είναι να εφοδιάζουν τα σχολεία με ασύρματο Ίντερνετ που κάνουν χρήση οι ανήλικοι μαθητές αγνοώντας τον κίνδυνο για την υγεία τους!!! Έγκλημα και μόνον έγκλημα! 

Ο Βρετανός κ. Barrie Trower δήλωσε το εξής τραγικό: «Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του».

Για να δείτε πώς ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ το άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και να γνωρίσετε την αλήθεια, διαβάστε πλήρες κείμενο στον σύνδεσμο nea.allnewz.gr

www.Pieria.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031