ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03.03.2017)

Άκρως επικίνδυνος ο ένστολος εκδότης των «Ελληνικών Hoaxes» όπου και αρέσκεται στο να καταρρίπτει τα δημοσιεύματα που αφυπνίζουν τον κόσμο!

Πρόσφατο ατόπημα του Hoax-ικού κυρίου Δανιηλίδη, είναι και η «κατάρριψη» της αλήθειας ότι το ασύρματο (WiFi) Internet είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για τους μεγάλους όσο και (πολύ περισσότερο) για τα παιδιά.

Αγνοεί ο ένστολος Θοδωρής Δανιηλίδης (ή το κάνει επί τούτου χάριν ωφελείας) την πραγματικότητα του κινδύνου που εγκυμονεί κάθε ασύρματη ακτινοβολία και με άρθρο του στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES» προσπαθεί να «εφησυχάσει» τους χρήστες ασύρματου Ίντερνετ. Έτσι συμβάλλει άθελά του –ή και ηθελημένα- στην παραπληροφόρηση του κόσμου.

Δυστυχώς ο εν λόγω κύριος γίνεται πιστευτός από πλήθος χρηστών όπου και κοινοποιούν διάφορα άρθρα του ώς –δήθεν- αλήθεια που καταρρίπτει το ψέμα των… συνωμοσιολόγων!!! Και η ανόητη συνήθεια των αρχών σήμερα, είναι να εφοδιάζουν τα σχολεία με ασύρματο Ίντερνετ που κάνουν χρήση οι ανήλικοι μαθητές αγνοώντας τον κίνδυνο για την υγεία τους!!! Έγκλημα και μόνον έγκλημα! 

Ο Βρετανός κ. Barrie Trower δήλωσε το εξής τραγικό: «Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του».

Για να δείτε πώς ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ το άρθρο των Ελληνικών Hoaxes και να γνωρίσετε την αλήθεια, διαβάστε πλήρες κείμενο στον σύνδεσμο nea.allnewz.gr

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο