ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06/07/2018)

 

Σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο ήταν η άθλια κατάσταση που επικρατούσε επάνω από την υπογειοποίηση τής Κατερίνης με τις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πολλές αναφορές έγιναν καθώς επίσης και διάφορα ρεπορτάζ από την Pieria.tv για το απαράδεκτο και κακόγουστο θέαμα τού χώρου των 90 στρεμμάτων.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή τού έργου όπου και θα το παρέδιδε στον Δήμο Κατερίνης σε εύλογο χρόνο. Ακούσαμε τον δήμαρχο Κατερίνης κο Σάββα Χιονίδη να υπόσχεται το 2016 ότι σε λίγο καιρό θα παραδίδονταν στον Δήμο τελειωμένο αυτό το έργο. Από τότε πέρασαν δύο και πλέον χρόνια δίχως να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις.

Το πρόβλημα τελικά τής κωλυσιεργίας ήταν τής Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και όχι τού Δήμου.

Μετά και από το πρό ολίγων ημερών ρεπορτάζ μου, ακούσαμε με χαρά από τα χείλη του δημάρχου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τής Πέμπτης 5 Ιουλίου 2018, ότι, επιτέλους παραδίδεται στον Δήμο μας το έργο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Από εδώ και πέρα ο Δήμος Κατερίνης θα δικαιούται να παρεμβαίνει στον χώρο, όπου και θα φροντίσει την ηλεκτροδότηση του, την ύδρευση, τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό τού χώρου.

Αυτό που απομένει λοιπόν με την ολοκλήρωση τής παράδοσης του έργου, είναι να μη δούμε και πάλι την εγκατάλειψη που υπήρχε έως τώρα στον θαυμάσιο αυτό χώρο αθλήματος και αναψυχής.

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο