ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΡ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. ΚΗΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ» ΛΕΕΙ Ο ΚΗΠΟΥ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(05/02/2018)

 

Το Κοινοτικό συμβούλιο τής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης την περασμένη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου υπό τον νέο πρόεδρο Κωνσταντίνο Πολυχρόνη, (που τον διόρισε ο δήμαρχος Κατερίνης) μεταφέρθηκε, λόγω μη απαρτίας μελών, για σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Και πάλι όμως δεν υπήρξε απαρτία μελών με συνέπεια να μην υπάρξει το ποθητό αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή τής “γνωμοδότησης για την παραχώρηση χρήσης τού αιγιαλού”.

Το δια ταύτα όμως είναι αυτό που καταγγέλλει ο εκλεγμένος πρόεδρος Καλλιθέας κ. Ευάγγελος Κήπου, ότι δεν έλαβαν επίσημη πρόσκληση ο ίδιος και οι σύμβουλοί του κύριοι Τζήμας και Αργυρόπουλος για το σημερινό συμβούλιο, παρά μόνον ειδοποιήθηκαν με απλό μήνυμα SMS περίπου στις 12 η ώρα το μεσημέρι για να παραστούν στο συμβούλιο ώρα 13:00 μ.μ. (σε μία ώρα δηλαδή) με αποτέλεσμα να θεωρείται και αυτό παράνομο εφόσον ήταν επαναληπτικό συμβούλιο και όχι έκτακτο.

Γιατί όμως αυτή η βιασύνη;

Σύμφωνα με την ομολογία του κυρίου Πολυχρόνη στο περασμένο συμβούλιο τής Παρασκευής που κατέγραψε η κάμερά μας, η καταληκτική ημερομηνία που επέβαλε το Τμήμα Εσόδων για την Γνωμοδότηση παραχώρησης του αιγιαλού, είναι η 6η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη. Αύριο δηλαδή, γι’ αυτό και η βιασύνη επανάληψης του συμβουλίου το οποίον και πάλι «έπεσε στο κενό» εφόσον δεν υπήρξε απαρτία μελών!

 

www.Pieria.tv

©2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο