«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(15-06-2019)

 

Όπως ακριβώς προέβλεψα [ΕΔΩ] ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Μια από τά ίδια βλέπει ο δημότης τής Κατερίνης στον περιβόητο σκελετό, τού παρ’ ολίγον νέου Πολιτιστικού Κέντρου, δίπλα στα ΚΤΕΛ.

Μεγάλος ντόρος και φωτογραφίες τού απερχόμενου δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του αντιδημάρχου Τάκη Λεμονόπουλου μπροστά από μηχανήματα που εργαζόντουσαν πρίν τις δημοτικές εκλογές στο πολιτιστικό κέντρο.

Αυτό το έργο όμως το ξαναείδαμε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τού 2014 όπου έναν μήνα πρίν τις εκλογές ο δήμαρχος για να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών, έβαλε μηχανήματα και εργάτες να εργάζονται την αποπεράτωση τού κτηρίου για να… «τσιμπήσει» ο λαός. Μόλις όμως «τσίμπησε» ο λαός και τότε εξελέγη πάλι δήμαρχος ο κύριος Χιονίδης, ώς δια μαγείας την επομένη τής επανεκλογής του σταμάτησαν οι εργασίες και το έκτρωμα αυτό παρέμεινε «βομβαρδισμένο τοπίο» όλα αυτά τά χρόνια μέχρις ότου και πάλι πρίν από τις πρό ημερών εκλογές τής 26ης Μαΐου, μπήκαν εργάτες και μηχανήματα στον χώρο για την γνωστή στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων, ότι δήθεν το νέο Πολιτιστικό Κέντρο θα τελειώσει και θα παραδοθεί στους δημότες.

ΑΡΧΕΙΟ

ΑΡΧΕΙΟ

Η απορία μου λοιπόν είναι γιατί άραγε σταμάτησαν οι εργασίες και πάλι;

Είναι μήπως προσωρινή η παύση ή κάτι άλλο συμβαίνει μετά από την παταγώδη ήττα τού Σάββα Χιονίδη για την επανεκλογή του ώς δήμαρχος Κατερίνης; Εξαπάτησε τους πολίτες τής Κατερίνης για υφαρπαγή ψήφων ή μήπως κάπου και πάλι κωλύεται στο να συνεχίσει το έργο; Εκτός εάν το αποπερατώνει με ρυθμούς χελώνας.

Πολύ όμως θα θέλαμε να γνωρίζουμε και για την απαίτηση τού ΕΣΠΑ να επιστρέψει ο Δήμος Κατερίνης 1.800.0000 ευρώ διότι δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την κατασκευή τού Πολιτιστικού Κέντρου. Τί απέγινε αυτή η εκκρεμότητα;

Πέραν τούτου, εφόσον απεντάχθηκε το έργο από το ΕΣΠΑ βλέπουμε τώρα νέα πινακίδα χρηματοδότησης τού έργου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το έργο όμως και πάλι ρίχνει τίτλους τέλους εφόσον κανένας πλέον δεν εργάζεται εκεί ή όχι;

Η αξιοπιστία τού κυρίου Χιονίδη χάθηκε πρό πολλού και μετά την παταγώδη ήττα του από τον Κώστα Κουκοδήμο, εικάζεται ότι θέτει τώρα υποψηφιότητα για βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία ελπίζοντας να εκλεγεί βουλευτής εφόσον ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος προτίθεται, όπως τουλάχιστον υποσχέθηκε προεκλογικά, να βάλει ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές να κάνουν φύλλο και φτερό τά οικονομικά τού Δήμου διότι εικάζεται ότι ο κύριος Χιονίδης χρέωσε τον Δήμο με 80 περίπου εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που συζητιέται από τους Κατερινιώτες, είναι η τυχόν βουλευτική υποψηφιότητα τού κυρίου Χιονίδη με την Νέα Δημοκρατία. Θα αποδεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια τέτοια υποψηφιότητα και τί ελπίδες μπορεί να έχει ο κύριος Χιονίδης από την στιγμή που αποδοκιμάστηκε ώς δήμαρχος από τους ψηφοφόρους τής Κατερίνης και τον στέλνουν πλέον στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων;

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα «aftodioikisi.gr» για τον Νομό Πιερίας «κλείδωσαν» τά ονόματα των υποψηφίων βουλευτών με την Νέα Δημοκρατία, και είναι τά εξής (μεταξύ αυτών και ο Σάββας Χιονίδης):

Πιερία:

  • Σάββας Χιονίδης,
  • Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου,
  • Θανάσης Λιακόπουλος,
  • Έφη Μπάσδρα,
  • Φώντας Μπαραλιάκος,
  • Θεόδωρος Τόνας.

Τις πληροφορίες της η aftodioikisi.gr τις αντλεί από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και κατά συνέπεια αναμένουμε εγκυρότερη πληροφόρηση συντόμως για να γνωρίζουμε εάν τελικά θέλει να κατέβει ο Σάββας Χιονίδης και αν ο αρχηγός τής Νέας Δημοκρατίας αποδεχθεί την υποψηφιότητα τού βαριά ηττημένου για τον Δήμο Κατερίνης.

Ο λαός μίλησε και θα ξαναμιλήσει για τον κάθε υποψήφιο, είτε στοχεύει σε κάποια βουλευτική… ΑΣΥΛΙΑ, είτε θέλει να το παίξει σωτήρας τού Έθνους.

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο