ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η καταμέτρηση συνεχίζεται και κατά συνέπεια τακτικά θα ενημερώνω την παρούσα σελίδα με νέα αποτελέσματα.

Έως τώρα (στην τελευταία κάρτα κάτω) πρώτη στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι η Άννα Μάνη, δεύτερος ο Φώντας Μπαραλιάκος και ακολουθεί ό Σπύρος Κουλκουδίνας.

Τα συνεχή αποτελέσματα αλλάζουν την κατάταξη τών υποψηφίων. Η κάλπη κρύβει εκπλήξεις πάντοτε…

 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΩΝΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ:

Πιεριείς, αρέσκεστε στην εξαπάτηση και τον εμπαιγμό!
Βάζετε στην Βουλή αυτόν που σας εξαπάτησε για να υφαρπάξει την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές. Σας κορόιδεψε μέσα στα μούτρα σας με το Πολιτιστικό Κέντρο τών ΚΤΕΛ και άλλων ψεύτικων έργων ρίχνοντας σας στάχτη στά μάτια λέγοντας σας ανοικτά: Είστε ανόητοι και ευκολόπιστοι στην εξαπάτηση”.
 
Ο Σάββας Χιονίδης, ο αποτυχημένος δήμαρχος, θα είναι πιθανόν βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας έχοντας βουλευτική ασυλία για να μήν πληρώσει τυχόν απάτες και εξαπάτηση τού λαού (που θα ερευνηθεί από την νέα διοίκηση τού Δήμου Κατερίνης), και τώρα θα συνεχίσει από την Βουλή τόν εμπαιγμό τού Νομού μας.
Είστε για λύπηση Πιεριείς!
Για λύπηση… και μάλλον δέν σας αξίζει ο τόσος αγώνας μου…

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031