ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ (άρθρο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δυστυχώς η αθλιότητα του ρατσισμού καλά κρατεί έως και σήμερα.

Φραστική επίθεση από… λευκό άνδρα δέχτηκε Ελληνίδα ενώ ταξίδευε με τραίνο στο Footscray της Μελβούρνης.

Η 26χρονη Άρνα Διονυσόπουλος τελειώνοντας την εργασία της την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, επέστρεφε στο σπίτι της με τον προαστιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Age ένας άνδρας συνταξιδιώτης την παρενόχλησε φραστικά ζητώντας της να φύγει από την Αυστραλία.

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 1

Η Άρνα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και συνέχισε να διαβάζει το βιβλίο της. Ο άνδρας απείλησε να την σκοτώσει λέγοντας της ότι πολύ θα ήθελε να έβαζε ένα πιστόλι στο κεφάλι της και να πατήσει την σκανδάλη, όπου αργότερα θα έκανε το ίδιο και στον πατέρα της. Στο άκουσμα αυτής τής απειλής η Άρνα ταράχθηκε για τον λόγο ότι ο πατέρας της απεβίωσε καιρό πρίν.

Ο άνδρας συνέχισε τις απειλές ζητώντας από την Άρνα να του δείξει το όνομά της σέ κάποια ταυτότητά της.

Η Arna Dionysopoulos είναι κόρη από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, αλλά γεννήθηκε στην Αυστραλία. Εργάζεται ώς σύμβουλος πληροφορικής και η καθημερινή της ρουτίνα μετά από την εργασία της ήταν να επιστρέφει με το τραίνο στο σπίτι της. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σε μια ελεύθερη χώρα όπως είναι η Αυστραλία, θα αντιμετώπιζε μια τέτοια ρατσιστική επίθεση.

Ένας συνταξιδιώτης της Άρνας ζήτησε από τον απειλητικό άνδρα να ηρεμήσει αλλά αυτός τον απείλησε λέγοντας του ότι έχει τέσσερα μαχαίρια μαζί του και ότι θα τα χρησιμοποιήσει. Η Ελληνίδα Άρνα σηκώθηκε και πήγε προς την πόρτα έτοιμη να κατέβει στον προορισμό της.

Ο… λευκός άνδρας θέλησε να την ακολουθήσει και η Άρνα τηλεφώνησε στην αστυνομία διότι φοβήθηκε για την ασφάλειά της. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι «όταν ζείς στην Αυστραλία είσαι Αυστραλός» και απόρησε για το «πώς μπορεί να σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι με τέτοιον ρατσιστικό τρόπο».

Επεσήμανε δε ότι μπορεί ο άνδρας εκείνος να ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2

Η αστυνομία του Footscray συνεχάρη την Άρνα Διονυσόπουλος για την στάση της στις απειλές του άνδρα εκείνου και επεσήμανε πώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει με τα δημόσια μέσα μεταφοράς δίχως τον φόβο να κακοποιηθεί.

Η Άρνα κατάφερε να πάρει μια φωτογραφία του ανθρώπου εκείνου, ο οποίος περιγράφεται ως Καυκάσιος, 1.70 με 1.80 ύψος, αδύνατος και αξύριστος. Φορούσε ένα λευκό T-shirt και μπλε τζιν παντελόνι. Η φωτογραφία του δόθηκε στην δημοσιότητα όπου και αναζητείται.

Η αστυνομία καλεί τον καθένα με οποιαδήποτε πληροφορία να καλέσει το Crime Stoppers στον δωρεάν τηλεφωνικό αριθμό 1800 333 000 ή να υποβάλει εμπιστευτική έκθεση μέσω του www.crimestoppersvic.com.au

Αυτό που δεν θα πρέπει να λησμονούν οι ρατσιστές της Αυστραλίας, οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους ώς… Αυστραλούς, ενώ τούς άλλους όχι, είναι η σκληρή αλήθεια πώς κανένας κάτοικος της Αυστραλίας δεν είναι γνήσιος Αυστραλός, διότι η Αυστραλία ανήκε στους αυτόχθονες Aborigines (Αβορίγινες Ιθαγενείς) και την κατέκτησαν οι Αγγλοσάξονες με βάρβαρη εισβολή δολοφονώντας τους Ιθαγενείς και απαγάγοντας τά παιδιά τους. Έτσι την έκανα χώρα των λευκών για να μπορεί ο κάθε αξύριστος κουρελής και λευκός ναρκομανής να θέλει να στρέψει ένα όπλο στο κεφάλι της Άρνας και κάθε Άρνας που θεωρεί ότι δεν ανήκουν στην Αυστραλία.

Πληροφορίες από το “THE AGE

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

1 Comment

  1. Ο/Η John Feradouros λέει:

    Κουρελης αξυριστος!!! Χαχαχα!

Leave a Comment