ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ «ΚΛΟΠΗΣ» ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΑΝΤ1.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Από αύριο 16 Μαΐου 2016, μπαίνει σε εφαρμογή η απαίτηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για την ανεξέλεγκτη αναμετάδοση των προγραμμάτων του από άλλους σταθμούς.

ANT1

Συγκεκριμένα, με επιστολή που απέστειλε στα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας, όπως είναι τα: ALPHA, ΣΚΑΙ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, STAR, EPSILON TV, και MEGA, τους απαγορεύει ρητά από την Δευτέρα να αναμεταδίδουν οποιοδήποτε υλικό από τις παραγωγές του εκτός από το ελεύθερο προωθητικό οπτικό υλικό.

Είναι καιρός λοιπόν για όσους ασχολούνται με την ενημέρωση (συμπεριλαμβανομένων και ημών των μικρών) να βάζουν το χέρι στην τσέπη κάνοντας δικά τους προγράμματα και όχι αναμάσημα (και αναδημοσιεύσεις) ξένων παραγωγών και εργασιών, όπως για παράδειγμα οι κουτσομπολίστικες εκπομπές και τά πρωϊνάδικα που με τον κόπο τρίτων κερδίζουν αυτοί.

Να σημειώσουμε ότι, αυτή η κίνηση του ΑΝΤ1 γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής τηλεόρασης (ενώ διεθνώς είναι αυτονόητο ότι για να πάρεις ξένο υλικό χρειάζεται η γραπτή άδεια), και απαιτεί ο ΑΝΤ1 -για κάθε λεπτό αναμετάδοση καθαρής διάρκειας επίκαιρων αποσπασμάτων από ανταγωνιστικά κανάλια-, να πληρώνουν το ποσό των 2.000 ευρώ ανά λεπτό.

Η επιστολή του ΑΝΤ1 στα άλλα ΜΜΕ κάνει ξεκάθαρη την απόφασή του:ΑΝΤ1-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΤ1-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-2 ΑΝΤ1-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-3

13 Μαΐου 2016,

Antenna Group Managing Director, Pete Smith

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment