Στέγη (και) για Έλληνες, Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμε.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:

Ας μεριμνήσει ο Προκαθήμενος τής Εκκλησίας τής Ελλάδος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, και οι κατά τόπον Μητροπολίτες, περισσότερο έμπρακτα για τούς Έλληνες άπορους και άστεγους, που διανυκτερεύουν και πεθαίνουν στούς δρόμους, που ζούνε στα όρια τής εξαθλίωσης και δέν έχουν -λόγω της οικονομικής κρίσης- εργασία και εισόδημα να βιοπορισθούν.

Ας παραχωρήσει στα πλαίσια του ανθρωπισμού και τής αλληλεγγύης που δίδαξε ο Ιησούς Χριστός, χωρίς αντάλλαγμα η Εκκλησία τής Ελλάδος Α.Ε. (πέραν τών γευμάτων αγάπης) που διαθέτει τόσα ακίνητα, στέγη σε πολύτεκνες οικογένειες!

Διότι μόλις αργούν ένα μίσθωμα, λαμβάνουν οι ανήμποροι Έλληνες Αγωγή έξωσης ή Διαταγή πληρωμής για να αποβληθούν από το μίσθιο για να εκμισθώσουν το ακίνητο σε πρόσφυγες ή σε ΜΚΟ.

Αυτή η πρακτική ακολουθείται εσχάτως. Χωρίς αποκλειστική προτεραιότητα και επιλεκτική ευαισθησία από την Εκκλησία μόνον για τούς “Μετανάστες”.

Ας το γνωρίζουν όσοι και όσες Χριστιανοί Ορθόδοξοι πηγαίνουν κάθε Κυριακή να εκκλησιασθούν και κάνουν μεγάλους σταυρούς χωρίς να κοιτάζουν δίπλα τους εκείνους που δυστυχούν!

Ντροπή εν έτει 2019 να υπάρχουν άστεγοι στους δρόμους.

 

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930