Στέγη (και) για Έλληνες, Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμε.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:

Ας μεριμνήσει ο Προκαθήμενος τής Εκκλησίας τής Ελλάδος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, και οι κατά τόπον Μητροπολίτες, περισσότερο έμπρακτα για τούς Έλληνες άπορους και άστεγους, που διανυκτερεύουν και πεθαίνουν στούς δρόμους, που ζούνε στα όρια τής εξαθλίωσης και δέν έχουν -λόγω της οικονομικής κρίσης- εργασία και εισόδημα να βιοπορισθούν.

Ας παραχωρήσει στα πλαίσια του ανθρωπισμού και τής αλληλεγγύης που δίδαξε ο Ιησούς Χριστός, χωρίς αντάλλαγμα η Εκκλησία τής Ελλάδος Α.Ε. (πέραν τών γευμάτων αγάπης) που διαθέτει τόσα ακίνητα, στέγη σε πολύτεκνες οικογένειες!

Διότι μόλις αργούν ένα μίσθωμα, λαμβάνουν οι ανήμποροι Έλληνες Αγωγή έξωσης ή Διαταγή πληρωμής για να αποβληθούν από το μίσθιο για να εκμισθώσουν το ακίνητο σε πρόσφυγες ή σε ΜΚΟ.

Αυτή η πρακτική ακολουθείται εσχάτως. Χωρίς αποκλειστική προτεραιότητα και επιλεκτική ευαισθησία από την Εκκλησία μόνον για τούς “Μετανάστες”.

Ας το γνωρίζουν όσοι και όσες Χριστιανοί Ορθόδοξοι πηγαίνουν κάθε Κυριακή να εκκλησιασθούν και κάνουν μεγάλους σταυρούς χωρίς να κοιτάζουν δίπλα τους εκείνους που δυστυχούν!

Ντροπή εν έτει 2019 να υπάρχουν άστεγοι στους δρόμους.

 

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο