ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03 Δεκεμβρίου 2017)

 

O Σύλλογος «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» κάλεσε σε συνέντευξη τύπου τούς δημοσιογράφους τής Πιερίας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ατρομήτου στην Κατερίνη, για να προβάλλουν τά πραγματικά προβλήματα τού Ποταμού Πέλεκα τής πόλης, και πολύ περισσότερο για τα καταστροφικά προβλήματα που προέκυψαν από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξε και τον Νομό Πιερίας.

Κύριο σύνθημα τού Συλλόγου ήταν «Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τον Πέλεκα» με συντονίστρια την πρόεδρο του Συλλόγου Σωτηρία Πουζουκλίδου.

Στην έδρα ήταν και πήραν τον λόγο οι κύριοι Κώστας Μαυρίδης, επιχειρηματίας,

Κώστας Νικολαΐδης, Γεωλόγος,

και Νίκος Παντελιάδης, αντιπρόεδρος τού Συλλόγου, ο οποίος και κατήγγειλε ότι «ο δήμαρχος μάς θεωρεί ηλίθιους» καθώς και ότι στην υπόθεση τού ποταμού Πέλεκα και των έργων που γίνονται με τις παράνομες αμμοληψίες «υπάρχει μαύρο χρήμα» και κάλεσε τον εισαγγελέα να ασχοληθεί και να διερευνήσει επιτέλους κάποτε τις καταγγελίες.

Η κυρία Πουζουκλίδου κατήγγειλε ότι “Ηθική ευθύνη εκτός από τον Δήμο Κατερίνης έχει και ο εισαγγελέας”, καθώς και ότι: “Κάποιο μακρύ χέρι κρατάει την μηνυτήρια αναφορά μας στο συρτάρι τού εισαγγελέα”.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων δημοσιογράφοι και πολίτες έκαναν ερωτήσεις επί του θέματος.

Η κάμερα μας κατέγραψε όλη την συνέντευξη όπου και καλείστε να την παρακολουθήσετε. Έχει ενδιαφέρον.

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930