ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03 Δεκεμβρίου 2017)

 

O Σύλλογος «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» κάλεσε σε συνέντευξη τύπου τούς δημοσιογράφους τής Πιερίας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ατρομήτου στην Κατερίνη, για να προβάλλουν τά πραγματικά προβλήματα τού Ποταμού Πέλεκα τής πόλης, και πολύ περισσότερο για τα καταστροφικά προβλήματα που προέκυψαν από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξε και τον Νομό Πιερίας.

Κύριο σύνθημα τού Συλλόγου ήταν «Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τον Πέλεκα» με συντονίστρια την πρόεδρο του Συλλόγου Σωτηρία Πουζουκλίδου.

Στην έδρα ήταν και πήραν τον λόγο οι κύριοι Κώστας Μαυρίδης, επιχειρηματίας,

Κώστας Νικολαΐδης, Γεωλόγος,

και Νίκος Παντελιάδης, αντιπρόεδρος τού Συλλόγου, ο οποίος και κατήγγειλε ότι «ο δήμαρχος μάς θεωρεί ηλίθιους» καθώς και ότι στην υπόθεση τού ποταμού Πέλεκα και των έργων που γίνονται με τις παράνομες αμμοληψίες «υπάρχει μαύρο χρήμα» και κάλεσε τον εισαγγελέα να ασχοληθεί και να διερευνήσει επιτέλους κάποτε τις καταγγελίες.

Η κυρία Πουζουκλίδου κατήγγειλε ότι “Ηθική ευθύνη εκτός από τον Δήμο Κατερίνης έχει και ο εισαγγελέας”, καθώς και ότι: “Κάποιο μακρύ χέρι κρατάει την μηνυτήρια αναφορά μας στο συρτάρι τού εισαγγελέα”.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων δημοσιογράφοι και πολίτες έκαναν ερωτήσεις επί του θέματος.

Η κάμερα μας κατέγραψε όλη την συνέντευξη όπου και καλείστε να την παρακολουθήσετε. Έχει ενδιαφέρον.

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο