ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΠΤΩΜΑΤΩΝ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01/03/2019)

 

Δόθηκαν εκ παραδρομής τά εύσημα στον Δήμο Κατερίνης για τον καθαρισμό τού καναλιού τής Μεγάλης Γέφυρας Καλλιθέας Πιερίας μετά από το αποκλειστικό ρεπορτάζ τού Γιώργου Οικονομίδη και της Pieria.tv για τα σκουπίδια και τά πτώματα νεκρών ζώων που κείτονταν στο κανάλι με συνέπεια να καταλήγουν τά μολυσμένα -όταν έβρεχε- νερά του στην θάλασσα!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΠΤΩΜΑΤΩΝ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Η ευαισθητοποίηση αποκατάστασης και καθαρισμού προήλθε από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και όχι από τον Δήμο Κατερίνης ενώ παραμένει συγκεχυμένη η απόφαση να περάσει η ευθύνη των καναλιών στον Δήμο ή όχι. Μάλλον και αυτοί οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ποιος φορέας έχει την ευθύνη, ενώ Δήμος και Αντιπεριφέρεια συνεργάζονται στον τομέα καθαρισμού και συντήρησης των καναλιών, άσχετα που τα περισσότερα έχουν τα «μαύρα χάλια» τους με κίνδυνο πλημμυρών σε δυνατές βροχές.

ΑΡΧΕΙΟ

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Pieria.tv «συνέλαβαν» τά «θηρία» τής Αντιπεριφέρειας επί τω έργω καθαρισμού και διαπλάτυνσης τού καναλιού ενώ τέτοιος καθαρισμός θα πρέπει να γίνει σε όλα τά κανάλια τού Νομού για να καυχώμεθα επιτέλους ότι έχουμε κανάλια…!

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο