ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ!!! ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ.

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (16-05-2020)

 

«Κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία της πόλης αποτελούν βασική προτεραιότητα της νέας διοίκησης» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος όταν ασφαλτόστρωνε τον αύλειο χώρο ιδιωτικού Γηροκομείου.

Αυτό όμως που λησμονεί ο κύριος Κουκοδήμος και ο εκ μεταγραφής εντεταλμένος σύμβουλος του Κώστας Τσιουκάνης, εφόσον από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Β. Κήπου αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες του, είναι η πλήρης και πρωτοφανής εγκατάλειψη κάποιων σχολείων τής πόλης (η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν συνεπέστερη μάλλον).

Συγκεκριμένα, το 16ο Νηπιαγωγείο καθώς και το 6ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, έχουν σκεπαστεί κυριολεκτικά από τα χόρτα!!! Εάν κάποια παιδάκια Νηπιαγωγείου μπούνε στον χώρο, θα χαθούν στην κυριολεξία εφόσον τα χόρτα ξεπερνούν το ανθρώπινο ύψος.

ΓΙΑΤΙ αυτή η εγκατάλειψη κύριοι τού Δήμου Κατερίνης;

***********************************************

Θα μου πεί κάποιος, ότι, ακόμα τα σχολεία είναι κλειστά και δικαιολογείται(;;;!!!) αυτή η εγκατάλειψη! Άστοχος ένας τέτοιος ισχυρισμός και αήθης. Εφόσον ο νόμος επιβάλλει πρόστιμα σε οικόπεδα γεμάτα χόρτα από την αδιαφορία τού ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον σε έναν Δήμο που αδιαφορεί και θέτει ως προτεραιότητα του την εξυπηρέτηση ιδιωτικής επιχείρησης αμελώντας τα τού οίκου του;

Εδώ μιλάμε για παιδάκια Νηπιαγωγείου όπου αντικρίζουν τα σχολεία τους σε μαύρα χάλια. Πέραν τούτου, τά φίδια και τα ερπετά που φωλιάζουν σε τέτοιον χώρο ποιος θα τα συμμαζέψει. Εδώ μήπως τίθεται και θέμα υγείας και ασφάλειας;

Επίκειται η τακτοποίηση τού χώρου, -αυτού τουλάχιστον που υπέπεσε στην αντίληψη μου εφόσον βεβαίως και υπάρχουν και άλλα εγκαταλελειμμένα σχολεία-, και «αύριο» να βλέπει ο δημότης τους χώρους αυτούς καθαρούς και περιποιημένους.

Έτσι κύριε δήμαρχε;;;

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031