Τον Δήμο Βόλου θα διεκδικήσει ο Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(14/01/2018)

 

Σκέπτεται σοβαρά να ενασχοληθεί στις επόμενες αυτοδιοίκητες εκλογές με τον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου και να τον διεκδικήσει ο διακεκριμένος Δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, που συχνά βρίσκεται στο Πρωτοδικείο Βόλου για αστικές και ποινικές υποθέσεις.

Συγκεκριμένα με δήλωση του που έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο ανακοινώνει την πρόθεση του αυτή και μάλιστα αναφέρεται σε ζητήματα και θέματα που θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα του. Ήδη αναζητά γραφείο να εγκατασταθεί στον Βόλο, και συνεργάτες κυρίως από τον νομικό κόσμο αρχικά, και νέους επιστήμονες στούς οποίους απευθύνει γενικό προσκλητήριο.

Διαφωνεί με τον τρόπο διοίκησης του μεγάλου αυτού Δήμου με τόσες φυσικές καλλονές και προτίθεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μακρινίτσα ή την Πορταριά που την αγαπά.

Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος. Θα διεκδικείσει τον Δήμο Βόλου

Ενδιαφέρεται να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη και να διεκδικήσει περισσότερα εθνικά και κοινοτικά κονδύλια για έργα υποδομής και δημιουργίας θέσεων εργασίας διότι κατ’ αυτόν δέν μπορεί ο Δήμος Βόλου να είναι αμέτοχος στο φλέγον ζήτημα της ανεργίας.

Υπενθυμίζω ότι, ο κύριος Νουλέζας δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και τον Δήμο Αθηναίων το 2019

Σε επικοινωνία μου με τον κύριο Νουλέζα, και ρωτώντας τον για την διεκδίκηση του στον Δήμο Αθηναίων και τώρα στον Δήμο Βόλου, απάντησε:

«Προτεραιότητα μου ο Δήμος Βόλου. Αν και πλέον κάτοικος Αθηνών έχω επαγγελματική εγκατάσταση στην Αθήνα, και σύντομα θα υπάρχει και στον Βόλο».

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο