ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Βίντεο+Άρθρο)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε την «προδοσία» και την υποτακτικότητα κάποιων που θέλουν να λέγονται Έλληνες;

Ο λόγος για το «Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» που τελευταία με την αλλαγή του λογότυπού τους κατήργησαν τον Ήλιο τής Βεργίνας και την λέξη Μακεδονία. Μιλάμε για το γνωστό Πρακτορείο ΑΠΕ–ΜΠΕ όπου και μεταδίδει… ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

amna_01 - Copy

Γιατί άραγε προέβη σε αυτή την κίνηση; Τί ενοχλούσε το σήμα της Μακεδονίας σε ένα… Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων;

Να σας πώ σε τί ενοχλούσε:

Οι Σκοπιανοί, οι οποίοι προσπαθούν να αποκτήσουν εθνικότητα με την κλοπή του Ελληνικού ονόματος Μακεδονία, φοβόντουσαν μέχρι το 1998 να ονομάσουν το Πρακτορείο Ειδήσεων τους ώς «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» («ΜΙΑ») λόγω της Ελληνικής αντίδρασης.

Αποθρασύνθηκαν όμως από την εποχή του Σημίτη, ο οποίος έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους της τότε ΕΡΤ να μην αποκαλούν Σκόπια το ασήμαντο αυτό κρατίδιο αλλά να το αποκαλούν ώς «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Δηλαδή «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβη στο κρεβάτι», αυτό και έγινε και με τους Σκοπιανούς και πήραν θάρρος από τον πολιτικό προδότη Σημίτη όπου μέσα στην Ελληνική Βουλή ευχαριστούσε τους Αμερικάνους για την υπόθεση των Ιμίων.

Είναι γνωστό το τί επακολούθησε από τότε για το όνομα της Μακεδονίας που προσπαθούν οι ασήμαντοι Σκοπιανοί να το οικειοποιηθούν, θεωρώντας τον Μέγα Αλέξανδρο ώς… Αλεξάντροβιτς. Και μιάς και ο Μακεδόνας Βασιλεύς των Ελλήνων Αλέξανδρος μιλούσε ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ καιρός είναι να μας πούνε οι Σκοπιανοί ότι αυτή είναι και η γλώσσα τους. Αν είναι δυνατόν!!!

Πέραν όμως τούτου, βλέπουμε η προδοσία καλά να κρατεί.

Η Αμφίπολη με τά Μακεδονικά ευρήματά της πέρασε στο περιθώριο και αποσιωπήθηκε. Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα και τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα κυριαρχούν πολλοί πολιτικοί προδότες και ανθέλληνες.

Εντύπωση όμως μας κάνει και το «ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» όπου και με την αλλαγή του λογότυπού τους εξαφάνισαν το ιστορικό σήμα τους με τον Ήλιο τής Βεργίνας και την αναγραφή τής λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Παραδόθηκαν πλήρως στο Πρακτορείο Ειδήσεων των Σκοπίων.

To νέο λογότυπο στην κύρια σελίδα του Πρακτορείου

Κατετέθη ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, από 53 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία αναφέρουν ότι: «το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), στην συνεδρίαση του στις 16 Μαΐου 2016, αποφάσισε την αλλαγή του λογότυπου του πρακτορείου από το ana-mpa.gr σε ana.gr», και επεσήμαναν ότι από το νέο λογότυπο η διαγραφή της φράσης «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» γεννά εύλογα ερωτηματικά, καθώς η διαγραφείσα φράση «εμπερικλείει όλη την ιστορία της Βόρειας Ελλάδας και η διαγραφή της προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και την ιστορική μνήμη».

Ο Πρόεδρος του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» Μιχάλης Ψύλος, τον Δεκέμβριο 2015 με φόντο τα κανονικά σήματα με τον Ήλιος της Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» Μιχάλης Ψύλος, τον Δεκέμβριο 2015 με φόντο τα κανονικά σήματα με τον Ήλιος της Μακεδονίας

Η απάντηση που δόθηκε από την διοίκηση του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» γι’ αυτό και δεν κρίθηκε ικανοποιητική από τους βουλευτές της ΝΔ. Ζήτησαν δε από τους αρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Πρακτορείου «ΑΠΕ-ΜΠΕ», και περιμένουν απάντηση για την αναγκαιότητα και την χρονική συγκυρία για την αλλαγή αυτή του λογότυπου.

MPA NEWS «ΜΠΕ»Στην αρχή υπήρχε στην Θεσσαλονίκη το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ώς αυθεντικό, έχοντας το λογότυπο «MPA NEWS» με τον Ήλιο τής Βεργίνας.

Αυτό το εξαφάνισαν όμως και συγχωνεύτηκε με το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» (ΑΠΕ), και σήμερα είναι το γνωστό «ΑΠΕ–ΜΠΕ».

Οι Σκοπιανοί πέρασαν λοιπόν στην αντεπίθεση.

Από τον Απρίλιο του 2006 άρχισαν πλέον οι Σκοπιανοί να εμφανίζουν Διεθνώς το Πρακτορείο Ειδήσεών τους ώς «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ».

Δυστυχώς όμως, και η σημερινή κυβέρνηση αποδέχεται τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» για το Σκοπιανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως βλέπετε και στο έγγραφο της κυβερνήσεως.

ΣΑΝ ΜΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ) ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μιλάμε ασφαλώς για Εθνικούς προδότες που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα αρκεί να παραδώσουν την Ελλάδα στα χέρια του εχθρού.

Κοτζιάς Ποπόσκι για το Μακεδονικό 22-4-2016

«ΑΠΕ–ΜΠΕ» ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΤΟ «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ» ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

Το αμερικανικό NATIONAL GEOGRAPHIC κάνοντας μια στροφή 180ο μοιρών κυκλοφόρησε τεύχος που προβάλλει σε παγκόσμια κλίμακα την Ελληνικότητα τής Μακεδονίας. (Βίντεο που βλέπετε στην αρχή του άρθρου).

Κάνει μιά ανέλπιστη αναφορά στον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο ώς Έλληνες αρχής γενομένης από τον Αγαμέμνονα, με τίτλο: «THE GREEKS, AGAMENON TO ALEXANDER THE GREAT».

THE GREEKS AGAMENON TO ALEXANDER THE GREAT FROM NATIONAL GEOGRAFIC

Ήταν γνωστή στο παρελθόν η αρνητική για την Ελλάδα στάση τού NATIONAL GEOGRAPHIC με τους περιβόητους Χάρτες του, που παρουσίαζε τά Σκόπια ώς «Μακεδονία». Μετά όμως από τά ευρήματα της Αμφίπολης και όχι μόνο, αποφάσισαν (και είναι προς τιμήν τους) να αποκαταστήσουν την Ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ζωφόρος Τάφου Φιλίππου Β' με τονισμένο τον Μ. Αλέξανδρο

Ζωφόρος Τάφου Φιλίππου Β’ με τονισμένο τον Μ. Αλέξανδρο

Από την Τετάρτη 1η Ιουνίου, έως και τις 10 Οκτωβρίου 2016 το Μουσείο του NATIONAL GEOGRAPHIC στην Ουάσιγκτον, φιλοξενεί την ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο: «THE GREEKS, AGAMENON TO ALEXANDER THE GREAT» – «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» και με αυτή την Έκθεση βάζει φρένο στους ανιστόρητους «έλληνες» ΠΡΟΔΟΤΕΣ και αποστομώνει τους πλαστογράφους της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Κατά τ’ άλλα όμως, το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «ΜΠΕ», για να μην υπάρχουν δύο «Μακεδονικά Πρακτορεία Ειδήσεων» στις γείτονες χώρες, ΔΙΈΓΡΑΨΕ ΠΛΈΟΝ το Μακεδονικό σήμα στο λογότυπό του αποδεικνύοντας έτσι ότι, ή υποτάσσεται στις εντολές των ξένων δυνάμεων ή εσκεμμένα συμβάλλει στην παράδοση της Μακεδονίας στους αγύρτες Σκοπιανούς, ενώ η μοναδική Έκθεση του NATIONAL GEOGRAPHIC στην Ουάσιγκτον εκθέτει 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας όπου μέρος αυτών δεν εκτέθηκε ποτέ στο παρελθόν σε ξένη χώρα, και προέρχονται από 22 Ελληνικά Μουσεία.

Καταλαβαίνετε πιστεύω με τί «έλληνες» έχουμε να κάνουμε που εμπιστευόμαστε την ενημέρωσή μας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment