ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ». ΟΞΥΜΩΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19/09/2018)

 

Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα 19/9/2018 ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος και έδωσε ΕΝΤΟΛΗ να με αποκλείσουν ώς δημοσιογράφο και δεν έλαβα πρόσκληση, (εκτός εάν δεν ξέρει τί του γίνεται τού Σάββα και άλλοι κάνουν κουμάντο), δήλωσε -όπως έκανε και πέρυσι τέτοιον μήνα (δείτε ΕΔΩ)- ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και πάλι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Σάββας Χιονίδης θα κατέβει και πάλι με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», ένας τίτλος που επιφέρει τον γέλωτα εφόσον η μόνη ΔΡΑΣΗ των πολιτών είναι η κατακραυγή κατά του δημάρχου και τά παράπονα που εκφράζουν όλα αυτά τά χρόνια για την αδιαφάνεια των οικονομικών τού Δήμου εφόσον αρνείται πεισματικά να δώσει λόγο και τά οικονομικά στοιχεία των έργων που επιτελεί, όπως το Πάρκο των Χρωμάτων, η Πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), η περιβόητη Ολυμπιάδα τού Κορινού, κ.ά.

Επίσης, αρνείται ο δήμαρχος ότι ορέγεται το βουλευτιλίκι το οποίο και παρέχει βουλευτική ασυλία για τυχόν αδικήματα και ατασθαλίες των βουλευτών, άσχετα που κανένα κόμμα δεν τον θέλει στους κόλπους του για τις πολλές δικαστικές διαμάχες του με πολίτες και οργανισμούς. Έτσι, επιμένει ο κύριος Χιονίδης, ότι, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» θα έχουν και πάλι την εύνοια του (οργισμένου) ψηφοφόρου. Αμ’ δε!!!

Καμμένο χαρτί λοιπόν ο Σάββας για πολλούς, και γερασμένος πλέον πολιτικά, «το δε παλαιούμενον και γηράσκον είναι πλησίον αφανισμού» σύμφωνα και με την Βιβλική ρύση.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ…

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο