ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(30-06-2019)

 

Πλατεία Καλλιθέας Πιερίας. Τα τραπεζοκαθίσματα στήθηκαν στο κέντρο περιμένοντας τούς κατοίκους τού χωριού για μια αξέχαστη βραδιά με πλούσιο φαγοπότι.

Οι καπνοί που αιωρούνται στον χώρο είναι από τις ψησταριές με σουβλάκια, λουκάνικα και αρνί ψητό. Όλα αυτά προσφέρονται δωρεάν στους κατοίκους που θα περάσουν από την πλατεία. Πρόκειται για μια γιορτινή βραδιά όπου στήθηκε αυτή η εκδήλωση για έναν ιδιαίτερο λόγο που θα δούμε στην συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι, απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό με ευχάριστη συζήτηση μεταξύ τους, ενώ κάποιες δηλώσεις στην κάμερα μας αποδεικνύουν τού λόγου το ασφαλές.

Ο διοργανωτής τής βραδιάς, Ευάγγελος Κήπου, και πρώτος στην προτίμηση των κατοίκων ώς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό τού Κώστα Κουκοδήμου «Εκκίνηση», ανέλαβε τον ρόλο τού ψήστη να εξυπηρετήσει τούς παρευρισκόμενους.

Αργότερα επισκέπτεται τον χώρο και ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με την εκλεκτή του σύζυγο όπου και εγκάρδια χαιρετάει προσωπικά τον κάθε κάτοικο στο τραπέζι τής γιορτής.

Ο λόγος τού εορταστικού αυτού κλίματος, μάς γίνεται γνωστός από τον ίδιο τον διοργανωτή, τόν Ευάγγελο Κήπου που μιλάει στον Γιώργο Οικονομίδη.

Στην κάμερα μας και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη μίλησε και ο εκλεγμένος νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος τά είπε έξω από τά δόντια τόσο για τον Δήμο όσο και για τον απερχόμενο τέως δήμαρχο Σάββα Χιονίδη. Καί για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά έως ότου περάσει και ο τελευταίος κάτοικος για να γευθεί τά προσφερόμενα.

Ευχή μας είναι να γίνονται πάντα τέτοια όπου θα ενώνουν τούς κατοίκους χωριών και πόλεων.

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο