ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: «Φαλίρισε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού», «ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01-07-2019)

 

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, επισημαίνεται η τραγική κατάσταση τής γνωστής δημοτικής επιχείρησης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ».

Από τα ταμεία τής επιχείρησης «έκαναν φτερά» 2.7 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενώ στο ταμείο βρέθηκαν μόνο 6.000 ευρώ.

Τεράστιες, και συνεχόμενες για μια «ανύπαρκτη» επιχείρηση, μισθοδοσίες δόθηκαν και δίδονται από τον τέως δήμαρχο Σάββα Χιονίδη σε υπαλλήλους τού Δήμου. Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος διατίθεται να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο».

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που λάβαμε σήμερα το πρωΐ.

Φαλίρισε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού

Τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση της νέας διοίκησης του δήμου Κατερίνης καταδεικνύουν την κάκιστη οικονομική διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού.

Σύμφωνα με αυτά, ποσό ύψους 2,7 εκ. ευρώ περίπου διατέθηκαν χωρίς να μπορούν να διασταυρωθούν από την δημοσιοποίηση αποφάσεων και παραστατικών στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ποσό 240.000 ευρώ έχουν διασταυρωθεί από αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το ταμειακό υπόλοιπο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι μηδενικό και κανένα έργο ή παρέμβαση δεν έχει εκτελεστεί παρά το γεγονός ότι από το έτος 2011 μπήκαν στα ταμεία περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σήμερα το ταμείο έχει μόνο 6.000 ευρώ

Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε αναλυτικά και επίσημα όλα τα στοιχεία από την διαχείριση των τελευταίων ετών στην επιχείρηση και τόνισε πως τα ποσά που θα διαπιστωθεί ότι διατέθηκαν χωρίς να προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία θα καταλογισθούν και θα γίνουν απαιτητά.

Το τεράστιο αυτό πρόβλημα, όπου ο εισαγγελέας θα πρέπει να ερευνήσει εάν πρόκειται για σκάνδαλο ή όχι, το επισημάναμε νωρίτερα στην Pieria.tv με βίντεο τρέιλερ που ανεβάσαμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Επίσης, τρανταχτά στοιχεία μισθοδοσίας “ημετέρων” από τη ανύπαρκτη πλέον ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού Πιερίας, δημοσιεύθηκαν κατ’ αποκλειστικότητα στην Pieria.tv

 

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο