Έτοιμο προς χρήση το νέο Κοινοτικό Ιατρείο Παραλίας Κατερίνης με δωρεάν υπηρεσίες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (22-05-2020)

 

Το “εγκαταλελλημένο” οίκημα τής Μητρόπολης Κίτρους της οδού Αγίας Παρασκευής 9, στην Παραλία Κατερίνης, που δόθηκε από τον μητροπολίτη κο Γεώργιο δωρεάν προς χρήση στην Κοινότητα, μετατράπηκε σε ένα όμορφο Κοινοτικό Ιατρείο, όπου, με έξοδα κατοίκων και προσωπική εργασία, άλλαξε την όψη του και το αποτέλεσμα είναι άξιο συγχαρητηρίων και επαίνου.

Το Ιατρείο αυτό θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε κατοίκους και τουρίστες τής Παραλίας, ενώ η προσφορά τού διοικητή τού Νοσοκομείου Κατερίνης σε υλικά, νοσηλευτικό και ιατρικό δυναμικό είναι πολύτιμη.

Επαινείται λοιπόν ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Παραλίας Μέγκας Ιωάννης, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου κ.ά. που συνέβαλλαν στην αποπεράτωση τού έργου εν γνώση του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου ενώ ο Δήμος δεν χρεώθηκε οικονομικά για το έργο αυτό.

Τέλος, ο Κορινιώτης επιχειρηματίας Αβραμίδης Σάββας συνέβαλλε σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση τής αποπεράτωσης τού Ιατρείου με αποτέλεσμα τα εντός ολίγων ημερών εγκαίνια έναρξης λειτουργίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμβαλλόμενους.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο