ΑΓΡΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΥΚΛΑ…

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(13-09-2019)

 

ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE STREET VIEW (αρχείο)

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος κατά τής Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης όταν πρίν από λίγο έλαβε εντολή από τον αντιδήμαρχο τής Δημοτικής Αστυνομίας και τους προϊσταμένους της διοίκησης Χιονίδη να… «ξεσκίσουν» στα πρόστιμα τά δίκυκλα που επί σειρά ετών σταθμεύουν στο σημείο τού Δημοτικού Πάρκινγκ τών Αστικών Εφέσου στην γωνία τών οδών Ιωάννου Κοσμά και Ανδρούτσου, όπου πρόσφατα τοποθετήθηκε και ο γνωστός ναΐσκος.

Τόσα χρόνια δίχως πρόβλημα στάθμευαν οι μηχανές στο σημείο και τώρα ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ξαφνικά γράφουν τις μηχανές για παράνομη στάθμευση και αφαιρούν πινακίδες. Αυτή την ώρα πολίτες οργισμένοι βρίσκονται στά γραφεία τής Δημοτικής αστυνομίας διαμαρτυρόμενοι για την αφαίρεση πινακίδων από τά δίκυκλα τους.

Το σκεπτικό εκάστου δύσκολα το αντιλαμβανόμαστε, εάν δηλαδή πρόκειται για εφαρμογή τού Νόμου (κάτι που δεν το έκαναν τόσα χρόνια) ή εάν πρόκειται για τα άδεια ταμεία που προσπαθούν να τά γεμίσουν επιβαρύνοντας τους πολίτες.

Η νέα δημοτική διοίκησε τού Κώστα Κουκοδήμου συμφωνεί με αυτή την τακτική τής ξαφνικής και δίχως προειδοποίηση εφόδου τής Δημοτικής Αστυνομίας ή όχι;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο