ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-11-2021).

 

Αυτό που δεν έκανε τόσους μήνες ο δήμαρχος Κατερίνης για την χρόνια δυσοσμία της πόλης από παρακείμενα εργοστάσια, δηλαδή το πολλά υποσχόμενο δημοτικό συμβούλιο για το επίμαχο θέμα, το έκαναν σήμερα Παρασκευή 5/11/2021 οι πολίτες με την ομάδα «I CAN’T BREATH» (Δεν μπορώ να αναπνεύσω).

Συγκρότησαν έξω από το δημαρχείο Κατερίνης ένα υποτυπώδες δημοτικό συμβούλιο απαιτώντας από τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο να βγεί έξω και να συναντήσει τους δημότες οι οποίοι θέλησαν να αποσπάσουν και πάλι(!) την υπόσχεση του για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέμα την επίλυση του προβλήματος της ανυπόφορης δυσοσμίας που έφτασε στα όρια αντοχής τους δημότες.

Ο δήμαρχος δεν βγήκε να συναντήσει τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και αντ’ αυτού βγήκε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κώστας Λιακόπουλος ο οποίος δικαιολόγησε την απουσία του δημάρχου εφόσον βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη, καθώς είπε. Αυτό δυσαρέστησε τους πολίτες εφόσον για έναν τέτοιο χρόνιο θέμα που αφορά την υγεία των πολιτών, θα μπορούσε να διακόψει για λίγο την τηλεδιάσκεψη για να συναντήσει την επιτροπή διαμαρτυρίας, κάτι που δεν έκανε.

Ο κύριος Λιακόπουλος υποσχέθηκε εκ μέρους του δημάρχου ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδος θα αποφασιστεί η ημερομηνία της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα. Πόσο θα καθυστερήσει όμως αυτή η συνεδρίαση δεν θέλουμε να το σκεφτούμε, δεδομένου ότι και η αρχική δέσμευση του δημάρχου για σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ έως σήμερα.

Η κυρία Ζάχου Βίκυ, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής «I CAN’T BREATH» μίλησε στην κάμερά μας.

Στην κάμερά μας μίλησε και ο κύριος Ηλίας Τσολακίδης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ».

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο