ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ… ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 21.03.2017)

Χαράς ευαγγέλια για κάποιους η αθώωση των καλογέρων του Βατοπεδίου και των εμπλεκομένων πολιτών. Οι πολιτικοί που έβαλαν το δάκτυλό τους στην υπόθεση (ή μπήκαν ολόκληροι μέσα), δεν δικάζονται ποτέ μαζί με τους κοινούς θνητούς στα πολιτικά δικαστήρια.

Εφραίμ στο Εφετείο Αθηνών

Την περίσσια χαρά τους όμως δεν έκρυψαν και δικοί μας πολίτες της Κατερίνης από την διοίκηση του δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη, όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα!!!

Σέβονται κάποιοι –μας λένε- την απόφαση της δικαιοσύνης ενώ κάποιοι άλλοι όχι… και μάλλον καλά κάνουν! Δεν ξέρω εάν δικαστικά τελείωσε εδώ η υπόθεση του Βατοπεδίου και της Λίμνης της Βιστωνίδας, στις συνειδήσεις όμως του λαού τίποτε δεν πρέπει να τελειώσει.

Ότι υπάρχει μπόχα και δυσωδία στις παπαδοπολιτικές υποθέσεις ουδείς το αμφιβάλλει, και για κάτι ύποπτες πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση των καλογέρων, μας ενημερώνει η Σταματίνα Μαντέλη, βασική μάρτυρας (και κατηγορούμενη) στην υπόθεση Βατοπεδίου, η οποία και απεβίωσε πρίν την δίκη, μίλησε όμως στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και ξετύλιξε το κουβάρι της παπαδοπολιτικής αγυρτείας.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο