ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΗΠΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(03/01/2018)

 

Ο πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης, κ. Ευάγγελος Κήπου, εξέδωσε ανακοίνωση για τα πρόσφατα γεγονότα που ταλαιπωρούν την Κοινότητα, και απευθύνει πρόσκληση στους κατοίκους και δημότες τής Καλλιθέας για Συνεδρίαση τού Τοπικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018.

Η Ανακοίνωση -Πρόσκληση έχει ώς εξής:

«Γνωστοποιώ σε όλους τούς κατοίκους και δημότες τής Καλλιθέας, ότι το γραφείο τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το γραφείο έκλεισε και ότι καθαιρέθηκα από το αξίωμα τού Προέδρου τής Δημοτικής Κοινότητας.

Σας δηλώνω ότι εκτελώ τα καθήκοντα μου ώς Πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, με την εντολή που εσείς μου δώσατε, με περίπου 800 ψήφους.

Συνεχίζω να εκτελώ τα καθήκοντα μέχρι το τέλος τής θητείας μου, και σας καλώ στις 05-01-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στο Κοινοτικό κατάστημα Καλλιθέας, στην συνεδρίαση τού Τοπικού Συμβουλίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, μετά το υπ’ αριθμ. 14782/28-12-2017 έγγραφο τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ν. Πιερίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΠΟΥ

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο