«Αναχώρησαν Για Άλλες Βοσκές Οι Δεινόσαυροι» Του Πάρκου Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-05-2022).

Από τις 29 Απριλίου έως και τις 18 Μαΐου 2022 το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης φιλοξένησε τα εκθέματα δεινοσαύρων όπου και τα επισκέφθηκαν πλήθος κόσμου μικρών και μεγάλων.

Τα εκθέματα, κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό, είχαν κίνηση και ήχο όπου φάνταζαν ζωντανά προσφέροντας στους επισκέπτες ένα θέαμα του μεσοζωϊκού αιώνα.

Τα εκθέματα αυτά κίνησαν το ενδιαφέρον της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στο κανάλι Alpha, όπου και σε ζωντανή μετάδοση παρουσίασα μέρος των εκθεμάτων και χάριν τούτου η έκθεση έγινε ευρεία γνωστή και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι δεινόσαυροι πλέον αφήνουν το ολιγοήμερο καταφύγιο τους στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, όπου ένοιωσαν φυσικό το περιβάλλον τους εφόσον σε άλλες εκθέσεις υπήρξαν σε κλειστούς χώρους ενώ στο Πάρκο σε ανοικτό και πράσινο χώρο της φύσης, και φορτώθηκαν στα οχήματα που θα τους μεταφέρει στον επόμενο προορισμό έκθεσης τους.

Η έκθεση αυτή που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, προσέφερε και περισσότερη εργασία στα παρακείμενα καταστήματα καφετεριών όπου είδαν αυξημένη την πελατεία τους με περισσότερα κέρδη στους καταστηματάρχες.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο