Ανεγκέφαλοι Με Καταστροφικό Μένος «Επιτέθηκαν» Σε… Παγκάκι.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (03-12-2021).

 

Πολλές φορές καυτηριάζω τα κακώς κείμενα του Δήμου μας με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και λειτουργίας στην πόλη μας. Δεν φταίει όμως πάντοτε η μια πλευρά αλλά κάποιες φορές και αμφότερες πλευρές έχουν μερίδιο στην κακή ποιότητα ζωής.

Παγκάκια τοποθετήθηκαν και στο Πάρκο Κατερίνης, άσχετα εάν αρκούν ή όχι, ή εάν είναι κατάλληλα ή όχι, δηλαδή αντί για ξύλινα που είναι και υπόκεινται σε φθορά να ήταν σιδερένια, «αθάνατα» κατά κάποιον τρόπο. Φτάνει όμως αυτό;

Στην ανακοίνωση πρό ετών από τον τότε δήμαρχο Σάββα Χιονίδη για πολύχρωμα παγκάκια που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία τού Δήμου μας, τον ρώτησα (στην συνέντευξη τύπου πού μας παραχώρησε) “γιατί δέν τά κάνετε σιδερένια αντί για ξύλινα που θα ξεθωριάζουν και θα σαπίζουν”; Η απάντηση του δημάρχου (ειρωνική) “θα κρυώνει ο κώλος τους όταν κάθονται”.

Βανδαλισμοί που κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι με διάφορες φθορές, με γκράφιτι, με ξύσιμο των ξύλων ή να γράφουν το όνομα της γκόμενας που θα ήθελαν να έχουν και ποτέ δεν αποκτούν μένοντας με την… όρεξη στο χέρι, μάλλον δέν αρκούν.

Έχουμε και τις εσκεμμένες καταστροφές όπως στο επίμαχο παγκάκι στην είσοδο του πάρκου, όπου μάλλον με κλωτσιές προσπάθησαν κάποιοι ανόητοι να το σπάσουν. Κατάφεραν τελικά να το ξηλώσουν από τους κυβόλιθους που κακώς ήταν εκεί βιδωμένο.

Να βιδώνεις ένα παγκάκι στον κυβόλιθο, προχειρότητα δηλαδή, και να μην σκάβεις για τσιμεντένια βάση, δεν είναι και ότι καλύτερο για τους αρμόδιους του Δήμου! Ερασιτεχνισμός!

Προς αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων, μήπως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη εποπτεία; όπως π.χ. κάμερες παρακολούθησης; Θα τολμούσαν τότε κάποιοι ανεγκέφαλοι  να κατέστρεφαν δημόσια περιουσία και χρήματα φορολογουμένων πολιτών όταν γνωρίζουν ότι θα καταγράφονται και θα συλλαμβάνονται για να πληρώσουν την βλακεία τους. Είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο