ΑΝΗΘΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28/09/2018)

 

Πώς γίνεται να μην ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές τής ΔΕΗ Κατερίνης από την στιγμή που η ανήθικη τακτική κάποιων υπαλλήλων που πληρώνονται αδρά δεν εξυπηρετούν όπως θα έπρεπε;

Ο λόγος για το τηλεφωνικό κέντρο (εάν υπάρχει) στην ΔΕΗ Κατερίνης.

Φώτο αρχείου

Οι συνεχόμενες προσπάθειες μου εδώ και ημέρες να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τα γραφεία τής ΔΕΗ στην πόλη μας, επί της οδού ΕΙΡΗΝΗΣ 65, πέφτουν πάντοτε στο κενό, εφόσον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(;) υπάλληλος να απαντήσει ή το ακούει και αδιαφορεί.

Όλες οι προσπάθειες στέφονται από πλήρη αποτυχία για τηλεφωνική εξυπηρέτηση γι’ αυτό και βλέπει κανείς τίς ουρές των καταναλωτών έξω από τά γραφεία τους όπου τις περισσότερες φορές βλέπουμε ηλικιωμένους να περιμένουν στην ουρά από τά ξημερώματα «πρίν αλέκτορα φωνήσαι».

Ο λόγος για τον λογαριασμό τής ΔΕΗ, όπου για λογαριασμό τρίτου ανέλαβα την εξυπηρέτηση του για να μην ταλαιπωρείται ο ηλικιωμένος άνθρωπος. Δηλαδή, εδώ και τρείς λογαριασμούς το ποσό οφειλής είναι μεγάλο διότι συμπεριλαμβάνει και τον προηγούμενο «απλήρωτο» λογαριασμό, ο οποίος όμως, και ο προηγούμενος και ο πρό προηγούμενος (όπως και κάθε λογαριασμός) πληρώνεται κανονικά στον ταχυδρόμο του χωριού του, όπου και υπάρχει και η σχετική απόδειξη. Το τί γίνεται μεταξύ των δύο υπηρεσιών δέν ενδιαφέρει τον καταναλωτή, ο οποίος εδώ και μια 50ετία (για 50 και πλέον χρόνια) πληρώνει με τον ίδιο τρόπο δίχως πρόβλημα.

Η ανήθικη (εκτός εάν το θεωρούν ηθικό οι υπάλληλοι να μην απαντούν στα τηλεφωνήματα όπως απαντούν σε πολιτισμένες χώρες και υπηρεσίες) τακτική τής ΔΕΗ Κατερίνης, που το παράκαναν διότι παράγινε το κακό με την ταλαιπωρία νέων και ηλικιωμένων, τείνει να πάρει διαστάσεις ποινικές, εάν υποθέσουμε ότι έχουμε δικαιοσύνη στην Ελλάδα και δικαστές που νοιάζονται για τον ταλαίπωρο και δαρμένο απ’ όλες τις πλευρές πολίτη.

Η ΔΕΗ σε παραπέμπει για τηλεφωνική επικοινωνία στον 5ψήφιο αριθμό 11770 ο οποίος όμως χρεώνεται ανά λεπτό και όταν επί 10-20-30 λεπτά περιμένεις στο ακουστικό, καταλαβαίνεις τί ποσό θα πληρώσεις στον πάροχο σου.

Για την απαράδεκτη αυτή ταλαιπωρία τού καταναλωτή από τις κρατικές υπηρεσίες, πρέπει επιτέλους να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας για να πάψει αυτό το έκτρωμα, το σίχαμα, το βοθροσύστημα, που στέλνει στον ψυχίατρο τούς πολίτες.

Φτάνει πιά, έως εδώ και μη παρέκει…!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο