ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ Η ΕΡΤ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv

(03/03/2019)

 

«Φωτιές» άναψε σημερινό (03.03.2019) δημοσίευμα τής ΕΡΤ για τον σταυρό που επανατοποθέτησαν κάτοικοι τής Μυτιλήνης μετά από την καταστροφή του από πιθανούς λαθρομετανάστες όπως εικάζεται.

Έγραψε λοιπόν η ΕΡΤ Β. Αιγαίου την είδηση τής προσαγωγής των 36 κατοίκων που επανατοποθέτησαν τον σταυρό, με τον τρανταχτό τίτλο: «Στο αυτόφωρο 36 άτομα για το ξαναστήσιμο του διχαστικού σταυρού στο Απελή».

Αποκάλεσε η ΕΡΤ τον σταυρό ώς διχαστικό μέσο μεταξύ των λαθρομεταναστών και των καταπιεσμένων Ελλήνων!!! Ποια; η ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι και μη, μέσω του λογαριασμού τής ΔΕΗ.

Και δεν σταμάτησε εκεί η αθλιότητα τής ΕΡΤ, αλλά προχώρησε και παραπέρα κατηγορώντας τούς ντόπιους ότι τοποθέτησαν -την πρώτη φορά- τον σταυρό με κίνητρα μίσους και όταν είδαν ότι δεν προκλήθηκε μίσος (μεταξύ λαθρομεταναστών και Ελλήνων δηλαδή) τότε οι ίδιοι γκρέμισαν τον σταυρό για να προκαλέσουν νέο μίσος!

Αυτή είναι η κατάπτυστη και εμετική ΕΡΤ τής κυβέρνησης τού κατάπτυστου και βδελυρού ΣΥΡΙΖΑ και κάποτε θα πρέπει είτε να μπεί στην θέση της είτε να κλείσει διαπαντός για να ησυχάσουμε επιτέλους. Στο άνοιγμα της ώς ΝΕΡΙΤ την εκθείασα για την αντικειμενικότητα της, στην διάρκεια όμως τής παρουσίας της τά έκανε σαν τα μούτρα της. Δυστυχώς.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο