Απαξιώνουν Γονείς Και Παιδιά Την Παιδική Χαρά Κουκοδήμου Στο Πάρκο Κατερίνης;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-09-2022).

 

Τα κατασκευαστικά «λάθη» και ελλείψεις στην νέα παιδική χαρά του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης, ανάγκασαν γονείς και παιδιά να απέχουν από το παιχνίδι στον επικείμενο χώρο;

Τακτικά που επισκέπτομαι το Πάρκο βλέπω άδεια την νέα παιδική χαρά και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους του Δήμου και κατ’ επέκτασιν τον ίδιο τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Πέραν του ότι ο τόπος «βράζει» από την κάψα του ήλιου με τον τάπητα να ανεβάζει την θερμοκρασία πάνω από τους 70ο Κελσίου, και παρόλο που πρότεινα σκίαστρα επάνω από τις κατασκευές για να μπορούν τα παιδάκια να παίζουν υπό σκιάν, καθώς επίσης πρότεινα πολλάκις την τοποθέτηση παγκακίων μέσα στον χώρο για να κάθονται οι γονείς και συνοδοί των μικρών μας φίλων και όχι να στέκονται ώρες όρθιοι και με βρέφη στην αγκαλιά τους, ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος κωφεύει και αδιαφορεί δίχως να ανταποκρίνεται στις εν λόγω ανάγκες της παιδικής χαράς.

Και για να μην υποστηρίξουν ότι παγκάκια σε τέτοιους χώρους δεν προβλέπονται, τους προλαβαίνω αποδεικνύοντας το αντίθετο, εφόσον σε άλλη παιδική χαρά, στο ίδιο Πάρκο, τοποθετήθηκαν παγκάκια για τους συνοδούς των μικρών παιδιών, όπως οι φωτογραφίες μου το… ομολογούν.

Οσονούπω κύριε δήμαρχε θα χορταριάσουν οι παιδικές χαρές που με περίσσιο κομπασμό διατυμπάνιζες ότι κατασκεύασες για τα μικρά παιδιά. Όσα και να γράψω ο «εγωισμός» σου μάλλον δεν σε αφήνει να πράξεις τα δέοντα. Δεν θα σταματήσω όμως εδώ έως ότου επιτευχθεί ο στόχος του ρεπορτάζ για να δούμε και εκεί παγκάκια για τους γονείς και σκίαστρα για τα παιδιά.

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο