ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ, Κυριακή 04.02.2018

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(04/02/2018)

 

Γεμάτη και καρποφόρα η σημερινή μου Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη.

Πρώτα η γενική ετήσια συνέλευση τής Ένωσης Συντακτών Βορείου Ελλάδος (που έχω την χαρά να είμαι μέλος της) και η κοπή τής πίτας, και στην συνέχεια η προγραμματισμένη Ημερίδα για «ΑΣΦΑΛΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ» (η περίπτωση των διαδηλώσεων).

Καταρτισμένοι επιστήμονες και διαπιστευμένοι εκπαιδευτές μάς παρουσίασαν όλες τις εξελίξεις για τους δημοσιογράφους και τεχνικούς στους εξής τομείς:

  1. Ψυχολογία
  2. Νομικά
  3. Α’ Βοήθειες
  4. Αυτοάμυνα

Στο τέλος παραλάβαμε και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στην συγκεκριμένη ημέρα, ήταν τα διόδια Μαλγάρων.

Από και προς Θεσσαλονίκη, ο συνωστισμός των οχημάτων, κοινώς μποτιλιάρισμα, ήταν το κάτι άλλο! Σημειωτόν πηγαίναμε και τά νεύρα των οδηγών στο κόκκινο! Όταν πλησίασα το ταμείο ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτός ο συνωστισμός και η απάντηση που πήρα ήταν «Η Αγρότικα είναι η αιτία, τα τρακτέρ των αγροτών»! Την ίδια απάντηση μου έδωσαν και στην επιστροφή μου για την Κατερίνη.

Όμως…! Και προς την Θεσσαλονίκη αλλά και στην επιστροφή μου, δεν υπήρχε ούτε ένα τρακτέρ στον δρόμο. Πού στο καλό είδαν αυτοί τα τρακτέρ και τί επηρέασε το μποτιλιάρισμα στα διόδια; Απλά κάτι δεν κάνουν σωστά, ή τα ταμεία τους δεν επαρκούν ή οι εισπράκτορες εργάζονται ώς χελώνες! Αυτό το φαινόμενο δεν υπήρχε στα ιδιωτικά διόδια Αιγινίου παρά μόνο στα κρατικά διόδια των Μαλγάρων.

Εδώ όταν πήγαινα Θεσσαλονίκη

Εδώ η επιστροφή μου από Θεσσαλονίκη

Επιτέλους κύριοι, δεν είναι μόνο ότι μας κλέβετε (διότι περί κλοπής πρόκειται από την στιγμή που «αιώνες» εισπράττετε διόδια και ο δρόμος έχει μονίμως λακκούβες και μπαλώματα) αλλά και μας ταλαιπωρείτε αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα η υπομονή των οδηγών να εξαντλείται.

Προσέξτε λοιπόν την αψυχολόγητη αντίδραση των οδηγών κάποια στιγμή που φτάσει στο πολύ κόκκινο το νεύρο…!

 

www.Pieria.tv

©2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο