ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ – ΟΛΗ Η ΤΕΛΕΤΗ, 20.09.2017

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 29/09/2017)

 

Απολογισμός των πεπραγμένων τής διοίκησης από τον διοικητή Ανέστη Μυστρίδη πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο τού Νοσοκομείου Κατερίνης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και λίγο μετά τις 11 το πρωΐ.

Παράλληλα με την παρουσίαση έγινε και η τελετή παράδοσης και παραλαβής τού νέου ασθενοφόρου προς το Νοσοκομείο Κατερίνης όπου είναι δωρεά από τον Γερμανικό Σύλλογο Ομοσπονδία Σαμαρειτών Εργατών της Γερμανίας (Arbeiter-Samariter-Bund Deutschland).

Η πρόεδρος του συλλόγου Καλών Σαμαρειτών Γερμανίας κα. Καλλιόπη Τρίγκα – Brandstäter, μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα για τον σύλλογό τους και την δωρεά του ασθενοφόρου προς το Νοσοκομείο Κατερίνης κάνοντας παράλληλα και την μετάφραση από τα Γερμανικά των δύο ομιλητών τού συλλόγου, του Γενικού διευθυντή του συλλόγου Καλών Σαμαρειτών Γερμανίας κ. Ουλ- Ρίχ Μπάουχ και του Αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Χίν- Ρίχ Στέχμαν.

Η πρόεδρος τού ΕΚΑΒ Πιερίας κα. Δέσποινα Χαρίση, ευχαρίστησε τον σύλλογο για την ευγενική χειρονομία τής δωρεάς και δήλωσε ότι το νέο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο θα εξυπηρετήσει τον λαό τής Πιερίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο διοικητής τού Νοσοκομείου Ανέστης Μυστρίδης, είπε ότι απαράβατος όρος τέθηκε από τους δωρητές του ασθενοφόρου, να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το Νοσοκομείο Κατερίνης και να μην απομακρυνθεί από την Πιερία.

Επίσης, η είδηση είναι ότι, μέχρι το καλοκαίρι τού 2018 θα λειτουργήσει ελικοδρόμιο στο Νοσοκομείο Κατερίνης, για να προσγειώνονται και να απογειώνονται ασθενοφόρα ελικόπτερα και όχι μόνο, όπως επιβεβαίωσε και ο διοικητής τού Νοσοκομείου.

Στους δωρητές απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα, με την βουλεύτρια τού Σύριζα Πιερίας Μπέττυ Σκούφα να την παραδίδει στον πρόεδρο τού συλλόγου αφού πρώτα αναφέρθηκε στην προσφορά τών Καλών Σαμαρειτών Γερμανίας στον Νομό μας.

Όλη η παρουσίαση στο αμφιθέατρο καθώς και η παραλαβή τού ασθενοφόρου, βιντεοσκοπήθηκε από την διαδικτυακή www.Pieria.tv όπου και δημοσιεύεται στο διάρκειας 1 ώρας και 06’ λεπτών βίντεο μας.

Στο ρεπορτάζ, στην κάμερα και στο μοντάζ ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης για την διαδικτυακή www.Pieria.tv

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο