ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20/09/2017)

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και λίγο μετά τις 11 το πρωΐ, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο τού Νοσοκομείου Κατερίνης απολογισμός των πεπραγμένων τής διοίκησης από τον διοικητή Ανέστη Μυστρίδη.

Με αφορμή τού ενός έτους διοικούντος τού κυρίου Μυστρίδη, ο ίδιος παρουσίασε τούς στόχους που θέλει να υλοποιήσει στην επόμενη διετία που του απομένει ώς διοικητής.

Παράλληλα με την παρουσίαση έγινε και η τελετή παράδοσης και παραλαβής τού νέου ασθενοφόρου προς το Νοσοκομείο Κατερίνης όπου είναι δωρεά από τον Γερμανικό Σύλλογο “Ομοσπονδία Σαμαρειτών Εργατών της Γερμανίας” (Arbeiter-Samariter-Bund Deutschland).

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο ο κύριος Μυστρίδης, μετά τα όσα ανέφερε για το πρόγραμμά του, κατέληξε στην εξής διαβεβαίωση:

«Σας βεβαιώνω με την ειλικρίνεια που με διακατέχει ότι η προσπάθειά μου είναι να υλοποιηθούν τα περισσότερα από όσα έχω προαναφέρει. Άλλωστε εδώ θα ήμαστε σε 2 χρόνια για να με κρίνετε».

Μετά το πέρας τού απολογισμού η Pieria.tv με τον δημοσιογράφο της Γιώργο Οικονομίδη ζήτησε από τον κύριο Μυστρίδη να μας δώσει κάποια στοιχεία για την λειτουργία τής νέα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τού Νοσοκομείου. Η απάντηση του κυρίου Μυστρίδη έβγαλε είδηση.

Μας είπε λοιπόν:

«Από τον περασμένο Φεβρουάριο που λειτουργεί η ΜΕΘ έως και σήμερα, νοσηλεύτηκαν 130 ασθενείς, δηλαδή άνθρωποι που δεν μπορούν να υποστηρίξουν την ζωή τους και υποστηρίζονται μηχανικά. Οι θάνατοι από τα βαριά περιστατικά ήταν μόνον 19, δηλαδή κάτι λιγότερο από το 15% σε αναλογία τού 25% θνητότητας για να θεωρείται μια ΜΕΘ βιώσιμη, ενώ οι 111 ασθενείς επέστρεψαν σπίτι τους».

Στην συνέχεια έγινε η παράδοση και παραλαβή του νέου ασθενοφόρου στην είσοδο του Νοσοκομείου, όπου και παρέλαβε ο διοικητής Ανέστης Μυστρίδης το κλειδί.

Όλη η παρουσίαση στο αμφιθέατρο καθώς και η παραλαβή τού ασθενοφόρου, βιντεοσκοπήθηκε από την Pieria.tv και σύντομα θα δημοσιευθεί.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο