ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ JOHNSON & JOHNSON ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΟ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (13-04-2021).

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου προγραμματίστηκε και στην Ελλάδα ο εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Φωτογραφία διαδικτύου.

«Χάλασε τα σχέδια» της κυβέρνησης το επικίνδυνο, λόγω θρομβώσεων, εμβόλιο της AstraZeneca, όπου και ετέθη σε «καραντίνα», και αντ’ αυτού προωθούν το νέο εμβόλιο της Johnson & Johnson. Έλα όμως που κι’ αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Υγειονομικών Αρχών στις ΗΠΑ!

Το νέο αυτό εμβόλιο είναι μάλλον μια «από τα ίδια» με την AstraZeneca εφόσον προκάλεσε θρομβώσεις αίματος σε τουλάχιστον έξι παραλήπτες και έναν θάνατο. Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) η παύση χορήγησης του εμβολίου αυτού έως ότου γίνουν περαιτέρω έρευνες, σύμφωνα με τους New York Times.

Δυστυχώς με αμφιβόλου αξίας και απόδοσης εμβόλια προσπαθεί η κυβέρνηση να «τρυπήσει» τους πολίτες, και μάλιστα υποχρεωτικά, όπως σύντομα θα μας επιβάλλουν, άσχετα τα ψέματα που δηλώνουν σταδιακά πρωθυπουργός και η παρέα του για μή υποχρεωτικότητα!

Εφιστάται λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ στους πολίτες που θέλουν ή τους επιβάλλεται να εμβολιαστούν!

 

©www.Pieria.tv – 2021


Μοιραστείτε το Άρθρο