ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(03/12/2017)

 

Το μνημείο τής πολύτεκνης Μάνας που κοσμεί το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης δέν γίνεται να το προσπεράσει κάποιος επισκέπτης που διανύει το Πάρκο. Είναι σήμα κατατεθέν και τιμή για την πολύτεκνη Μητέρα.

Πέραν του ότι βεβηλώνεται κάποιες φορές με γκραφίτι από ανεγκέφαλα παιδαρέλια, παρατηρεί ο επισκέπτης στο Πάρκο των Χρωμάτων και την ασέβεια που υφίσταται το Μνημείο από επιχειρηματία που νοίκιασε χώρο από τον Δήμο Κατερίνης. Μόνο που δέν καβάλησε το Μνημείο ο εν λόγω επιχειρηματίας, έβαλε όμως τά κάγκελά του επάνω στον χώρο τού Μνημείου και απέκλεισε εντελώς την πρόσβαση των επισκεπτών μπροστά από την Πολύτεκνη Μάνα, που θα ήθελαν ενδεχομένως οι επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι, να θαυμάσουν το Μνημείο και να φωτογραφηθούν μπροστά από αυτό.

Στον βωμό τού κέρδους δέν λογαριάζει κανείς τίποτα, ούτε ο Δήμος Κατερίνης που ενοικίασε τον χώρο ούτε ο επιχειρηματίας που καβάλησε το Μνημείο.

Εδώ και τώρα κύριε δήμαρχε να δώσεις εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους σου να απομακρυνθεί η επιχείρηση από το Μνημείο επάνω και να δοθεί ο απαραίτητος χώρος να μπορούν οι επισκέπτες να περνούν άνετα πέριξ του Μνημείου. Σε αντίθετη περίπτωση γίνεσαι κύριε δήμαρχε συνένοχος στην ασέβεια και στην προσβολή που υφίσταται η πολύτεκνη Μάνα, τόσο ώς Μνημείο όσο και ώς προσωπικότητα που το εν λόγω Μνημείο την εκφράζει και την τιμά με την πρέπουσα τιμή που μεγαλώνει τα παιδιά της ώς αυριανούς πολίτες, ώς στρατιώτες, ώς πολιτικούς, ώς δημάρχους… λογικότερους από άλλους!

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Πιερίας πήρε θέση επί του θέματος τούτου;

Εδώ και τώρα κύριε δήμαρχε να δώσεις την εντολή, διότι αναγνωρίζουμε την ευαισθησία σου στην Μάνα και στα παιδιά…!!!

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο