Ατύχημα Στην Ρητίνη Πιερίας. Ανατροπή Τσάπας JCB του Δήμου Κατερίνης Τραυμάτισε Τον Πρόεδρο του Χωριού.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (26-05-2022).

Την περασμένη Δευτέρα (23.05.2022) το πρωΐ στον δρόμο προς την αρχαιολογική περιοχή Ρητίνης, τσάπα JCB του Δήμου Κατερίνης επιχειρούσε διάνοιξη ανώμαλου πετρώδους δρόμου. Κάποια στιγμή μέρος του εδάφους υποχώρησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το JCB και να τραυματιστεί σοβαρά στην μέση και στα πόδια ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Γραμματικός που βρισκόταν στο σημείο ενώ εκεί βρισκόταν και ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης που επιτηρούσε το έργο.

Αμέσως καλέστηκε η Π.Υ., η αστυνομία και ασθενοφόρο. Λόγω του ανωμάλου εδάφους το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο και τον πρόεδρο τον μετέφεραν κάτοικοι του χωριού στην πλατεία να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Σε λίγη ώρα ο πρόεδρος Ρητίνης χειρουργείται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ταχεία ανάρρωση.

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ενημερώθηκε για το συμβάν και αναμένονται να αποδοθούν τυχόν ευθύνες. Εξάλλου η αστυνομία που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, και ερευνά τά αίτια, θα πρέπει να βγάλει δελτίο τύπου (κάτι που δεν έκανε έως και σήμερα στην ώρα του ρεπορτάζ) με το πόρισμα για τον τραυματισμό από μηχάνημα τού Δήμου Κατερίνης ενός αιρετού, του προέδρου της κοινότητας Ρητίνης Πιερίας.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο