Αυτό κι’ αν είναι θράσος ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

ΔΙΑΦΗΜΣΤΙΚΟ Ν.Δ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑΠαρ’ όλο που τους ξεμπρόστιασαν τα Διαδικτυακά ΜΜΕ (μόνο αυτά μπορούν πλέον) για την παραπλανητική τους προεκλογική διαφήμιση, αυτοί στη Νέα Δημοκρατία εξακολουθούν να την… παίζουν(!).

Δέν αρκέστηκαν στο να “δουλεύουν” έως τώρα τον Ελληνικό λαό Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, έχουμε και συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας με το προεκλογικό τους σποτ που συνεχίζουν να το παίζουν στα ΜΜΕ. Μας “δουλεύουν” με απάτη, και προεκλογικά πλέον δέν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Παρουσιάζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να λέει -δήθεν- κατά την συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, ότι: «Οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» ενώ ο Ομπάμα στην ουσία είπε για τον Σαμαρά ότι: «… για ευνόητους λόγους, θέλει να κάνει (ο Σαμαράς) σίγουρο πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ», και όχι ότι «Οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ».

Η αθλιότητα έχει και τά όριά της, κάτι πού δέν αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες.

Η “πειραγμένη” δήλωση του αμερικάνου, έγινε στο μοντάζ του σποτ για την Νέα Δημοκρατία, με σκοπό την παραπλάνηση του ψηφοφόρου ότι δήθεν και ο “πλανητάρχης” αναγνώρισε το… Success Story του Αντώνη. Το επίσημο όμως κανάλι του Λευκού Οίκου που ανέβασε στο YouTube το βίντεο της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013, έρχεται να ξεσκεπάσει την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (περί τούτης πρόκειται και είναι απορίας άξιο πώς και δέν παρενέβη έως τώρα το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) που εσκεμμένα κάνει το κόμμα της Ν.Δ. για την άγρα ψήφων.

Συγκεκριμένα, αυτό που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν η εξής πρόταση:

Πρόταση: «And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel».

Μετάφραση: «Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Σαμαράς είναι αποφασισμένος να πάρει τα σκληρά μέτρα που χρειάζονται, αλλά επίσης, για ευνόητους λόγους, θέλει να κάνει σίγουρο πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου και συγκρίνετέ το με την δήλωση της διαφήμισης:

Γι’ αυτή την απόπειρα παραπλάνησης του ελληνικού λαού, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να πάρει θέση, ειδάλλως αναγνωρίζει την απάτη της.

 
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο