ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25-07-2019)

 

Η δυναμική ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» μη αντέχοντας την δήλωση τού νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δεν μπορεί να καταργήσει μονομερώς την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, προέβησαν δυναμικά σε διαμαρτυρία αφισοκολλώντας σχεδόν όλη την πόλη με την φωτογραφία του και το ερώτημα: «Μητσοτάκη, ο παππούς σου πολέμησε για την Μακεδονία, Εσύ τί θα κάνεις; Θα σεβαστείς την προδοσία της»;

Μεγάλο μέρος των αφισών πρόλαβε ο Δήμος και τις καθάρισε ενώ παρέμειναν μερικές για να θυμίζουν την απόφαση και του Κυριάκου Μητσοτάκη που αδιαφορεί για την κατάργηση τής Συμφωνίας. Αυτό όμως θα έπρεπε ο Ελληνικός λαός να το γνωρίζει, εφόσον η θέση τής Νέας Δημοκρατίας παλαιόθεν ήταν υπέρ της προδοσίας και παράδοσης τού ονόματος τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Από τούδε θα βλέπουμε τά ίδια όπως επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ με διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες πατριωτών κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, και αυτή την φορά κατά τού Κυριάκου Μητσοτάκη όπως γινόταν και κατά τού Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, εντύπωση κάνει η ταχεία παρέμβαση τού Δήμου Κατερίνης να απομακρύνουν τίς αφίσες αυτές, όπως έκαναν και με τούς βουλευτές Σύριζα Πιερίας όπου γέμισαν οι κολώνες με τις φάτσες τους ώς προδότες τής Μακεδονίας.

Τέλος, θέλουμε να γνωρίζουμε τί στάση θα κρατήσει ο βουλευτής μας πλέον, Σάββας Χιονίδης όπου ώς δήμαρχος εκόπτετο υπέρ τής Μακεδονίας και κατά τής προδοσίας τού ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι και αίμα μπορεί να χυθεί για την Μακεδονία μας. Σχετικό βίντεο υπάρχει στην διάθεση μου και την κατάλληλη ώρα θα το υπενθυμίσουμε τόσο στον λαό τής Πιερίας όσο και στον ίδιο τον κύριο Χιονίδη.

Τελικά οι ανίκανοι και οι προδότες κυβερνούν αυτόν τον τόπο…!

 

ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο