“ΒΑΡΚΕΣ… ΔΡΟΜΟΥ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-12-2020).

 

Δέν είναι το πρόβλημα του “πνιγμού” μόνο στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης αλλά επεκτείνεται και στην Παραλία Κατερίνης με πλημμυρισμένους δρόμους δίχως να υπάρχει τρόπος διαφυγής των υδάτων εφόσον όλα τα φρεάτια είναι μονίμως βουλωμένα δίχως μάλλον να ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων του Δήμου!

Περιμένουν καθώς φαίνεται να έρθει η βροχή, να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και μετά να σπεύσουν προς αποκατάσταση του προβλήματος, δίχως να λαμβάνουν υπ’ όψιν ότι “Καλύτερα το πλολαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”.

Μόνο με βάρκες δυστυχώς μπορούν να κυκλοφορήσουν οι κάτοικοι της Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής, κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλά έτη δίχως να είναι σε θέση ο Δήμος Κατερίνης να αποκαταστήσει το χρόνιο τούτο πρόβλημα. Πρόκειται για ανικανότητα; Ότι δέν υπάρχουν χρήματα; Ότι δέν έχουν το απαραίτητο προσωπικό; Τί στο καλό μπορεί να συμβαίνει και κάθε χρόνο αναγκάζονται οι κάτοικοι να υποστούν την βάσανο τούτη; Δέν θέλω να πιστέψω το πρώτο, δηλαδή την ανικανότητα, ειδάλλως κάποιοι θα πρέπει να πάνε σπίτι τους!!!

Πέραν τούτου, εδώ και 8 ώρες -όπως ενημερώνομαι- υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Παραλίας με μιά επί πλέον ταλαιπωρία στους κατοίκους. Και όλα αυτά με μιά βροχή που δέν χαρακτηρίζεται και από τις πλέον ισχυρές.

Μήπως εκεί στον Δήμο θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν το θέμα Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή;

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο