ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(17/12/2017)

 

Πληροφορίες έρχονται συχνά για την περιβόητη υπόθεση τής διάρρηξης τής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης, όπου με κλειδαρά άνδρες τού Δήμου Κατερίνης εισέβαλαν στην Κοινότητα να αντικαταστήσουν την κλειδαριά με σκοπό τον αποκλεισμό τού προέδρου τής Κοινότητας Βαγγέλη Κήπου από το να έχει πρόσβαση στο γραφείο του.

Υπενθυμίζω ότι, ο δήμαρχος Κατερίνης ενοχλημένος από την στάση τού κυρίου Κήπου να λέει τά πράγματα με τ’ όνομά τους, και να καταδικάζει την αδιαφορία τού Δήμου για τις ανάγκες τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, διέγραψε τον Βαγγέλη Κήπου από πρόεδρο αντικαθιστώντας τον με άνθρωπο περισσότερο ήπιο προς τον δήμαρχο, ενώ ο κύριος Κήπου αρνείται την διαγραφή ώς παράνομη και αντιδημοκρατική δηλώνοντας ότι παραμένει εκλεγμένος πρόεδρος και δεν θα εγκαταλείψει την θέση του εφόσον δεν τού επιδόθηκε επίσημο έγγραφο τής διαγραφής του.

Στην άρνηση του αυτή, ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης έδωσε εντολή στον διευθυντή τού Δήμου να εισβάλλει στην Κοινότητα με άνδρες τής Δημοτικής Αστυνομίας και ενός κλειδαρά.

Αντιλαμβανόμενος ο κύριος Κήπου την διάρρηξη αυτή, έσπευσε στην Κοινότητα όπου και βρήκε τούς άνδρες μέσα ενώ παράλληλα κάλεσε και την ασφάλεια Κατερίνης καταγγέλλοντας την διάρρηξη, ενώ διαπληκτίστηκε φραστικά με τον διευθυντή τού Δήμου μέσα στο γραφείο τής Κοινότητας.

Εκτός το αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύω με τον διαπληκτισμό τού κυρίου Κήπου με τον διευθυντή τού Δήμου Κατερίνης κυρίου Ξυγωνάκη Ευστράτιου μέσα στην Κοινότητα Καλλιθέας, και άλλο οπτικό υλικό υπάρχει που ελέγχεται από δικηγόρους και σύντομα θα δημοσιευθεί αποκλειστικά στην Pieria.tv

Άνδρες τής Ασφάλειας έφτασαν επί τόπου και αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κατερίνης για τά περαιτέρω. Εκεί υπεβλήθη μήνυση κατά των ανδρών τού Δήμου από τον κύριο Βαγγέλη Κήπου ενώ οι Δημοτικοί ετοίμασαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά τού κυρίου Κήπου προς εκφοβισμό να αποσύρει την μήνυσή του, την οποίαν όμως δεν κατέθεσαν με συνέπεια να μην εκτελεστεί η αυτόφωρη διαδικασία και ο κύριος Κήπου να μην κρατηθεί.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διάρρηξη τής Κοινότητας κρατήθηκαν στην Ασφάλεια για λίγες ώρες ενώ με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου ερευνηθεί η υπόθεση.

Ο Βαγγέλης Κήπου εξιστορεί το όλο σκηνικό στην κάμερά μας στο παραπάνω βίντεο μας.

Σύντομα και πάλι μαζί με νέα στοιχεία…

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο