«ΒΟΜΒΕΣ» ΝΟΥΛΕΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19/01/2018)

 

Με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας καταφέρεται ενάντια στα ληστρικά (όπως τα χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου) διόδια όπου καταστρατηγούν το δικαίωμα του πολίτη να έχει Εθνικούς δημόσιους δρόμους, και εκμεταλλεύονται τους δρόμους που πληρώθηκαν με χρήματα φορολογουμένων τοποθετώντας διόδια υπεράριθμα.

Συγκεκριμένα για την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, μιλά περισσότερο ο κύριος Νουλέζας αιτιολογώντας με αποδείξεις τον ισχυρισμό του ότι πρέπει να καταργηθούν τά διόδια.

Προσωπικά, επειδή για 20 χρόνια ήμουν στο εξωτερικό (Αυστραλία) γνωρίζω ότι, οι Εθνικοί δρόμοι είναι ελεύθεροι για τους πολίτες όπως το δικαιούνται άλλωστε. Όσες εταιρίες θέλουν να κατασκευάσουν νέους δρόμους πολύ καλύτερους και συντομότερους από τους υπάρχοντες, τότε δικαιούνται να βάλουν διόδια για τά χρόνια που συμφωνήθηκαν με την κυβέρνηση και στο τέλος τής σύμβασης παραδίδονται οι δρόμοι στο Κράτος. Παράλληλα όμως με τους νέους δρόμους των διοδίων, υπάρχουν και οι παράλληλοι δρόμοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες εάν θέλουν. Αυτά στο πολιτισμένο εξωτερικό! Στην Ελλάδα, οι Μπόμπολες και Σία «καταληστεύουν» τους οδηγούς με τα δυσβάστακτα και ληστρικά διόδια που όπως ακούμε και από τον Βασίλη Νουλέζα οι Γερμανοί είναι οι αφεντάδες των διοδίων, όπου και φαντάζομαι πως το χρήμα οδεύει στα ταμεία της Γερμανίας και ότι ψίχουλα περισσεύουν πάνε και στο δικό μας Κράτος, Κράτος τρόπος του λέγειν δηλαδή.

Ο Βασίλης Νουλέζας κατηγορεί την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ότι έφυγε από το χρονοδιάγραμμα και παραβίασε όρους της σύμβασης παραχώρησης.

Τέλος, καλεί όλους μας να ενωθούμε στον αγώνα κατά της κατάργησης των διοδίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ανοίγοντας και τον ήχο κάτω δεξιά τής οθόνης

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο