ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΙΝΟΥ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - CopyΡεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 12/10/2017)

 

Ήταν πονοκέφαλος η γέφυρα του Κορινού Πιερίας για τους κατοίκους και επαγγελματίες τού χωριού, εφόσον έκλεισε τους θερινούς μήνες για να επισκευαστεί από την αστάθεια που παρουσίαζε.

Από την κατασκευάστρια εταιρία δόθηκαν διάφορες ημερομηνίες παράδοσης τής γέφυρας δίχως όμως να επαληθευτούν, με συνέπεια τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του χωριού προς πάσα κατεύθυνση.

Ήρθε όμως το ποθητό αποτέλεσμα και τελικά εφόσον «φαγώθηκε ο γάιδαρος» και έμεινε η ουρά του, η γέφυρα πρόκειται να παραδοθεί για χρήση την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου όπως με πληροφόρησαν σήμερα οι εργολάβοι τού έργου.

Τα εναέρια πλάνα στο ρεπορτάζ τής γέφυρας, ομολογουμένως δείχνουν ώς κόσμημα, και εμπνέει ασφάλεια για τους οδηγούς που θα αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση εισόδου και εξόδου στον ταλαιπωρημένο Κορινό τής Πιερίας.

Λίγες ημέρες μείνανε ακόμα και ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποιο εμπόδιο στην παράδοση για να μπορούν να πούνε οι Κορινιώτες πώς άξιζε η ταλαιπωρία τους αυτή εφόσον αποκτούν πλέον ασφαλέστερη γέφυρα για πολλά χρόνια χρήσης.

Pieria.tv ©2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο