Γιατί Μια Αναφορά Κατά Δικηγόρου Στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης Κοστίζει 100ευρώ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (31-03-2022).

 

Γνωρίζετε ότι, εάν κάποιος θέλει να καταγγείλει στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης ατασθαλίες δικηγόρου θα πρέπει να πληρώσει παράβολο 100 ευρώ;

Μήπως αυτή η δυσβάστακτη χρηματική απαίτηση συμβάλλει στην αποτροπή αναφορών κατά δικηγόρων; Με λίγα λόγια, όπως ο λαός λέει, μήπως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει; Ζήτησα από άλλον δικηγόρο να αναλάβει την μήνυση μου που προτίθεμαι να υποβάλλω σε δικηγόρο και δεν θέλησε ως συνάδελφος του που είναι. Μου συνέστησε μάλιστα να απευθυνθώ σε δικηγόρο Θεσσαλονίκης.

Έχω διαφορά με γνωστό δικηγόρο της πόλης μας, το όνομά του εν καιρώ όταν κατατεθεί μήνυση και αγωγή εναντίον του, εφόσον θεωρώ ότι εξαπατήθηκα και δεν έγινε σωστά η εργασία που του ανέθεσα και προπληρώθηκε προκαταβολικά ταλαιπωρώντας με 2.5 χρόνια δίχως τελικό αποτέλεσμα, και ενώ έγραψα την αναφορά μου εναντίον του, από τον δικηγορικό σύλλογο Κατερίνης μου είπαν ότι το παράβολο κατάθεσης αναφοράς κοστίζει 100 ευρώ.

Δεν ξέρω εάν αγοράζω χρυσό σε πλάκες με τέτοιο παράβολο ή όντως μια αναφορά μάς αποτρέπει το παράβολο «πλαγίως» από το να την υποβάλουμε. Ας είναι, θα αναγκαστώ να το πληρώσω για να γλυτώσω κάποιους άλλους από τον συγκεκριμένο δικηγόρο.

Το ωραίο είναι ότι, ενώ αυτός χρειάστηκε 2.5 χρόνια να μήν κάνει τίποτα, άλλος δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση την τελείωσε σε… 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Θέλησε ο εν λόγω «φίλος» να με βάλλει απέναντί του; στο εξής με έχει απέναντί του.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο