ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-12-2020).

 

Και ως απαράδεκτο να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει με τις τράπεζες και περισσότερο με την Εθνική Τράπεζα Κατερίνης, θα είναι μάλλον λίγο!

Τακτικό φαινόμενο η ταλαιπωρία, για να μην πω ο εμπαιγμός, που υφίστανται οι πελάτες της συγκεκριμένης τράπεζας στην Κατερίνη, και περισσότερο αυτούς τους μήνες του εγκλεισμού μας από τον Covid-19. Ουρές έξω από το κατάστημα της Εθνικής της οδού Ειρήνης! Μόνο «ειρήνης» όμως δεν μπορεί να λογιστεί εφόσον η αγανάκτηση του κόσμου κτυπάει κόκκινο!

Και το καλοκαίρι, ντάλα ο ήλιος επάνω από τα κεφάλια των πελατών, και εφόσον λόγω Κορωναϊού επιτρέπεται μόνο ένας ή δύο να εισέρχονται στο κατάστημα, κανείς δεν φρόντισε να τοποθετήσει έστω ένα σκίαστρο για να προστατεύσει τους πελάτες και περισσότερο τους ηλικιωμένους πατεράδες μας που περιμένουν από τα ξημερώματα για να πάρουν σειρά!

Σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, η ταλαιπωρία ενισχύθηκε εφόσον οι υπεύθυνοι ή οι ανεύθυνοι αν προτιμάτε, φρόντισαν να σφραγίσουν και τα δύο ΑΤΜ έξωθεν της τράπεζας με την ένδειξη «ΤΟ ΑΤΜ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ». Έτσι αναγκάζονται οι περισσότεροι πελάτες να περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν από μέσα.

Υπενθυμίζω ότι το δεύτερο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Κασσάνδρου… ΕΚΛΕΙΣΕ!

Λόγοι οικονομίας μάλλον δίχως να τους ενδιαφέρει η ταλαιπωρία του κόσμου. Εξοργίζει όμως το γεγονός ότι οι τράπεζες καρπώθηκαν περί τά 265 δις ευρώ του Ελληνικού λαού ώς «επίδομα» του κράτους για να… σωθούν! Να σωθούν από τί; Από την κατάρρευση; Μα δεν είναι ιδιωτικές εταιρίες οι τράπεζες; Αν δεν κάνουν καλό κουμάντο ας καταρρεύσουν, γιατί ο Ελληνικός λαός να πληρώνει σπασμένα δικά τους;

Παρά τα δίς ευρώ που καρπώθηκαν, και περιμένουν και άλλα για δεύτερη… «σωτηρία», έπαυσαν να δίνουν δάνεια, κυνηγούν ανελέητα τους δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια τους λόγω απώλειας εργασίας. Τα δάνεια αυτά όμως τα πλήρωσαν δεκαπλάσια με τα 265 δίς ευρώ που έδωσαν στις τράπεζες. Αμφιβάλλει κανείς;

Επανέρχομαι λοιπόν στα δύο ΑΤΜ της Εθνικής με το εύλογο ερώτημα: «ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ;».

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο