ΓΙΑΤΙ ΡΕ…! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος) 

www.Pieria.tv (26 Απριλίου 2019)

 

Τρέχεις και διανύεις όλη σχεδόν την Κατερίνη για να βρεις μια θέση στάθμευσης που αποτελεί το μεγαλύτερο -και άλυτο- πρόβλημα τού Δήμου μας ενώ αντί για θέσεις στάθμευσης ο δήμαρχος δημιουργεί πάρκα και πλατείες.

Έχουμε δυστυχώς και το φαινόμενο των ανόητων και αδιάφορων οδηγών που σταθμεύουν όπως όπως, κρατώντας δύο θέσεις στάθμευσης όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία που ΔΕΝ καλύπτω τον αριθμό κυκλοφορίας μήπως και οι Αρχές πράξουν τά δέοντα.

Γιατί ρε φίλε εμείς να ψάχνουμε απεγνωσμένα μια θέση και εσύ σταθμεύεις ανάμεσα σε δύο; Το παίζεις μάγκας ή μήπως όντως είσαι ανόητος;

Πέραν των ανόητων τούτων, που η Δημοτική αστυνομία δεν κάνει τον κόπο να πάει και μέχρι την οδό Κασσάνδρου και σε άλλες οδούς, παρά μόνον αρέσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας που έχει και… παγκάκια, υπάρχουν και κάποιοι μάγκες καταστηματάρχες που μπροστά στα καταστήματα τους τοποθετούν κάθε είδους εμπόδιο να μη σταθμεύουν τά οχήματα και κρατούν 2 και 3 θέσεις στάθμευσης ενώ εμείς που πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας να μη βρίσκουμε μια ποθητή θέση.

Αν και από προ πέρυσι ο νέος Νόμος έγινε αυστηρότερος για καταστηματάρχες που τοποθετούν καφάσια και άλλα εμπόδια σε θέσεις στάθμευσης μπροστά στα καταστήματά τους, και με το Άρθρο 48 τού Κ.Ο.Κ. επιβάλλεται πρόστιμο στους παραβάτες έως και 400 ευρώ, και πάλι όμως η Δημοτική αστυνομία τού Δήμου Κατερίνης «αγρόν ηγόρασε» και προτιμάει το κέντρο τής πόλης με τά… παγκάκια!!!

Ε’ λοιπόν, ΦΤΑΝΕΙ. Κάποτε θα πρέπει να μπούνε τά πράγματα στην θέση τους διότι όλοι, εκτός από υποχρεώσεις, έχουμε ΚΑΙ δικαιώματα.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο